få teksten læst højt - adgangforalle.dk DK DE UK Kontakt Støt arbejdet Giv en gave til Indre Mission
Troshistorier

Troshistorier

Troshistorier
Podcast

Menneskers beretninger og fortællinger om hvem Gud er. Vært David Ingemansen interviewer spændende personer, der har noget på hjerte. Nyt afsnit hver anden onsdag.


Podcast Feed

iTunes feed

Kresta Møller Christensen06.12.2017

Kresta mødte ikke Gud gennem sine forældres lærdom, men gennem sine børns erfaringer. Kresta og David taler om forskellen på det kristne fællesskab og “verden udenfor”, og samtidig deler Kresta beretningen om sit møde med kristendommen og Gud.


Bodil Skjøtt22.11.2017

Hvad er indtrykket efter et helt liv med mission og arbejde i kristne organisationer? Bodil Skjøtt tager os på en kort rejse gennem sit liv og virke og deler samtidig spændende historier helt tilbage fra de tidlige teenageår, hvor Gud mødte hende.


Per Søgaard08.11.2017

Historien fra efterskolelæreren med et langt liv med Gud. Per deler sine kampe med Gud gennem ungdommen og giver stærke vers videre til de unge. En ældre herre som gemmer på en overraskende frisk og autentisk relation med Jesus.


Sebastian Olesen25.10.2017

Historien om en ung evangelist i Volsmose. Sebastian fortæller om sit spændende kald til at arbejde blandt muslimer og sin brand for, at enhver kristen skal kende sin bibel.


Jakob Munk11.10.2017

Historien om vandringen fra ateisme til kristendom. Jacob fortæller levende og personligt om sit møde med kristendommen og hans vej fra ateistisk forum til dåben.


Vil du vide mere

David Ingemansen
Kontakt
Projektmedarbejder

David Ingemansen

26325610
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: sek@imh.dk

webmaster@indremission.dk
Følg vores aktiviteter
Vi vil gerne dele de gode historier fra Indre Missions arbejde med dig.

Tilmeld dig vores nyhedsmail og få ugens vigtigste IM-nyheder hver fredag.indremission.dk bruger cookies. Læs mere Acceptér