Følg IM Kontakt Støt arbejdet Giv en gave til Indre Mission
Troshistorier

Troshistorier

Troshistorier
Podcast

Menneskers beretninger og fortællinger om hvem Gud er. Vært David Ingemansen interviewer spændende personer, der har noget på hjerte. Nyt afsnit hver anden onsdag.


Podcast Feed

iTunes feed

Daniel Russell14.02.2018

En ung fyr fra et meget spirituelt hjem begynder til konfirmandundervisning. Han er i den periode meget antireligiøs og dyrker idéen om mennesket som sin egen Herre. Til konfirmationsgudstjenesten skulle der ske noget, som ville ændre Daniels liv radikalt. Lyt med og hør om Daniels spændende rejse på troens vej.


Peter Skjøtt Poulsen31.01.2018

En kristen tatovør? Ja, den er måske ny for nogle lyttere, men det er simpelthen, hvad Peter har brugt en del af sit arbejdsliv på. Peter taler om et liv som kristen uden for “boksen”. Samtidig deler Peter erfaringer og tanker fra sit sygdomsforløb, og hvordan det har påvirket hans billede af Gud.


Filip Fyhn17.01.2018

En ung fyr med brænd for Gud. Filip taler om en maskulin Gud. Han taler om tvivl og fortæller historier fra sit liv med Gud og sit liv i den kristne kirke. Måske taler han også lidt om amerikansk hiphop? Lyt med for at finde ud af mere.


Steen og Charlotte Møller Laursen03.01.2018

Steen og Charlotte havde nogle dejlige naboer i Videbæk. De var kristne. De bad for Steen og Charlotte i 10 år. At de måtte møde Jesus. Hør Steen og Charlottes rørende beretning om deres møde med Gud.


Kresta Møller Christensen06.12.2017

Kresta mødte ikke Gud gennem sine forældres lærdom, men gennem sine børns erfaringer. Kresta og David taler om forskellen på det kristne fællesskab og “verden udenfor”, og samtidig deler Kresta beretningen om sit møde med kristendommen og Gud.


Bodil Skjøtt22.11.2017

Hvad er indtrykket efter et helt liv med mission og arbejde i kristne organisationer? Bodil Skjøtt tager os på en kort rejse gennem sit liv og virke og deler samtidig spændende historier helt tilbage fra de tidlige teenageår, hvor Gud mødte hende.


Per Søgaard08.11.2017

Historien fra efterskolelæreren med et langt liv med Gud. Per deler sine kampe med Gud gennem ungdommen og giver stærke vers videre til de unge. En ældre herre som gemmer på en overraskende frisk og autentisk relation med Jesus.


Sebastian Olesen25.10.2017

Historien om en ung evangelist i Volsmose. Sebastian fortæller om sit spændende kald til at arbejde blandt muslimer og sin brand for, at enhver kristen skal kende sin bibel.


Jakob Munk11.10.2017

Historien om vandringen fra ateisme til kristendom. Jacob fortæller levende og personligt om sit møde med kristendommen og hans vej fra ateistisk forum til dåben.


Vil du vide mere

David Ingemansen
Kontakt
Projektmedarbejder

David Ingemansen

26325610
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: sek@imh.dk

webmaster@indremission.dk
Følg vores aktiviteter
Få vores nyhedsmail med:indremission.dk bruger cookies. Læs mere Acceptér