Koncept-kurser

Koncept-kurser

Med "koncept-kurser" mener vi kurser, der er produceret til at afholdes ud fra et bestemt koncept. Man køber en færdig pakke med kursusmaterialer og finder en eller flere undervisere, der kan undervise på kurset.

Indholdet af materialerne varierer fra kursus til kursus.

Lige nu sælges tre koncept-kurser via Forlagsgruppen Lohse:

Den Røde Tråd, der er en gennemgang af hovedlinjerne i hele Bibelen og dermed hele frelseshistorien. Indeholder både en basis-version for begyndere og en bonus-version for erfarne.

Dig og kristendommen, er en kort gennemgang af det grundliggende i kristendommen.

Kristendomskursus.dk, der er et kursus i det grundliggende i kristendommen, med bl.a. videoer og samtaleoplæg.

Solid lokal undervisning - også for uerfarne!

Konceptkurser har mange fordele. Man afholder dem lokalt, så folk ikke skal transportere sig selv langt. Man kan holde dem som en række aftener, hvor der også er fællesspisning og på den måde får et rigtig godt socialt fællesskab samtidig med det undervisende aspekt.

Konceptkurser har vist sig rigtig velegnet til at give et tilbud til dem, der ikke har den store erfaring i at læse i Bibelen! I et overskueligt og nært kursustilbud af denne slags har mange danskere de seneste år fået mod til at komme dybere ind i det kristne budskab.

Samtidig har konceptkurset "Den Røde Tråd" vist sig velegnet til at give selv ret erfarne Bibel-læsere endnu større overblik og sammenhæng - og nogle aha-oplevelser!

Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: sek@imh.dk

webmaster@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter
Få vores nyhedsmail med: