Region Syd · Britta Bank Møller

Britta Bank Møller

Konsulent i DFS
Lykkegårdsvej 26
6000 Kolding
T: 30263855

Lidt om mig:

Jeg er østjyde og opvokset på landet lidt udenfor Korning. Jeg er uddannet pædagog i Hillerød, hvor jeg har boet en del år. Efterfølgende har jeg været ansat i forskellige daginstitutioner både i Nordsjælland og Århus. Indenfor de seneste par år har jeg taget en kandidatuddannelse i pædagogisk psykologi. Privat er jeg gift med Jacob, og vi har en datter, Hannah, på 8 år. Vi er bosiddende i Kolding tæt på Kristkirken, hvor jeg tidligere har været ansat som børne- og unge medarbejder og er i dag engageret som frivillig i børnekirke og menighedsråd. Desuden er vi en del af fællesskabet i missionshuset, hvor jeg også er leder i børneklubben Fisken.

Jeg er en positivt, ansvarsbevidst og engageret person. Desuden synes jeg, det er fantastisk givende at være en del af et samarbejde med gensidig udveksling af ideer og feedback. Det er med til at skærpe mine kreative sanser og motiverer mig i arbejdet. Samtidigt holder jeg også af at arbejde selvstændigt og få mulighed for at fordybe mig og reflektere. Og så holder jeg af at læse krimier, nyde naturen, gå i genbrug, være sammen med min familie/venner og lave mad.

Fokusområder

At rådgive, opmuntre og inspirere ledere i børne- og juniorklubber samt legestuer. Desuden har jeg fokus på at udvikle nyt materiale både i forhold til forkyndelse men også i forhold til, hvordan klubben kan skabe gode rammer for børn med udfordringer.

Jeg kan tilbyde

Besøg i klubber og legestuer i kredsene samt ledersparring og inspiration fx i forhold til klubbens/legestuens rammer, formidling af bibelfortælling, samarbejdet i ledergruppen, kontakten til børn/forældre, ideer til aktiviteter.

Familiemøder

Besøg på sommerlejre og ledersparring

Deltage i kredsbestyrelsesmøder og udvikle klubarbejdet

Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: sek@imh.dk

webmaster@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter
Få vores nyhedsmail med: