Om Årsmødet - indremission.dk
Om Årsmødet

Velkommen til Indre Missions Årsmøde - som aldrig før

Vi glæder os til at være sammen til årsmødet, selvom det i år ikke bliver i et stort, fysisk fællesskab, som vi plejer. Det betyder heldigvis ikke, at vi er forhindret i at være samlet om en fælles sag – fra alle dele af landet og på tværs af aldre.

Vi byder ind til møder og gudstjeneste online, som vi sender live fra missionshuset Betania og Sankt Hans Kirke i Odense.

I dette forår har vi erfaret, hvor vigtigt fællesskaber er for os både menneskeligt og åndeligt. I Indre Mission er fællesskaber en afgørende del af vores arbejde, hvor vi mødes med Jesus i centrum. Som kristne har vi brug for at følges ad og at opmuntre hinanden i troen.

Vi håber, at årsmødet må være en anledning til at opleve sig som en del af det store fællesskab i Indre Mission og til at blive inspireret til at lede til Jesus og leve i Ham.

Hans-Ole Bækgaard
Formand for Indre Mission

Jens Medom Madsen
Generalsekretær i Indre Mission


Om Indre Missions Årsmøde

Indre Mission inviterer en gang om året til Årsmøde. Har mødes baglandet for Indre Missions arbejde og medarbejderne på tværs af alder, arbejdsgrene og lokale tilhørsforhold til de traditionelle beretninger fra arbejdet.

Programmet byder desuden på forkyndelse, oplæg, lovsang og mulighed for at blive klogere på de mange aktiviteter, der sker i Indre Mission.

Årsmødefestival hvert andet år

Hvert andet år er Årsmødet udvidet til en Årsmødefestival på Mørkholt Strand Camping. Her er programmet endnu bredere med seminarer i forskellige miljøer og aktiviteter for enhver smag.

Datoer for kommende årsmøder

I 2021 er der Årsmødefestival fra fredag den 6. til søndag den 8. juni. 

Arrangør


Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter