Årsmøde 2021 - indremission.dk
Årsmøde 2021

VELKOMMEN TIL INDRE MISSIONS ÅRSMØDE

Bethesda i København dannede rammerne om Indre Missions årsmøde 2021. Det hele blev afviklet online på grundlovsdag den 5. juni.

Programmet bød på de obligatoriske beretninger med mulighed for drøftelse efterfølgende. Derudover blev der givet et unikt indblik i Indre Missions arbejde i hovedstaden, sang, forkyndelse, debat og meget mere i løbet dagen fra studiet i København.

Lørdag den 5. juni 2021

Missionshuset Bethesda i København

Sendt live på Facebook og YouTube 

 

Arrangeret af


GENSE ÅRSMØDET HER

Eftermiddag på årsmødet


PROGRAM

Lørdag kl. 13.00-15.00:

Årsberetninger med spørgsmål og debat

IMs formand Hans-Ole Bækgaard holder formandsberetning og Anders Hummelmose, der er formand for IMs økonomiudvalg, giver et indblik i IMs regnskab. Vi vil drøfte IMs arbejde, og du kan stille spørgsmål hjemmefra.

Lørdag kl. 15.00-17.00:

Fra hjertet af København

Vi begynder med en rundtur til Indre Missions arbejde i København. Herefter sender vi live fra studiet i Bethesda med gæster, debat, musik og konkurrencer.

Lørdag kl. 19.00-21.00:

Lad de små børn komme til mig

”Kom til mig” siger Jesus til alle – alle uanset alder! Vi skal være sammen om en kollage af ord, sange, kunst og forventninger, der kan gå i forskellige retninger. DFS-konsulenterne Karen Markussen og Frederik Olesen vil folde temaet ud, og vi vil også møde missionær Jørgen Bloch, ungdomskonsulent Nanna Dideriksen og forkynder Helle Viftrup Kristensen. Lovsangen ledes af Filip Skjerning med band.

Der vil være optakt fra kl. 18.45. Vi begynder mødet kl. 19.00.


Årsmødeshow viste vejen frem: Indre Mission vågner af coronadvale

IMs formand annoncerede på årsmødet, at missionsbevægelsen skal vækkes af sin coronadvale. Opskriften fik han måske på et festligt aftenmøde ...


ÅRSMØDEFESTIVAL 2022

Velkommen til Årsmødefestival på Mørkholt Strand Camping fra den 10.-12. juni 2022. Hold øje med siden festival.indremission.dk for informationer om program, bookning af pladser til overnatning og seneste nyt.

Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Whistleblowerordning
Følg vores aktiviteter