Miljøer og tilbud - indremission.dk
Miljøer og tilbud

Programmet af sammensat af en masse forskellige tilbud, med noget for en hver smag. Her kan du læse om de enkelt miljøer og tilbud. Se programmet for miljøerne i programhæftet eller vores app.

Intro af miljøerBLÅ SCENE

Det store blå telt centralt på pladsen er Årsmøde- festivalens samlingssted. Her er plads til at være sammen i det store fællesskab, og nogle gange er der kun aktiviteter her. Vi har reserveret et område i teltet, hvor børn kan lege under opsyn af egne voksne.


LIVET

Her er fokus på livet som kristen i Danmark anno 2020. Gennem oplæg, undervisning, samtale og spørgsmål vil vi dykke ned i det kristne hverdagsliv og lade os udfordre til at være tro mod vores tro, uanset hvor vi befinder os i vores liv og hverdag.


BREAK

Går du i 4.-8. klasse, så er der ingen tvivl – du skal med til BREAK! Her kan du hænge ud med vennerne, hygge, synge, høre om Jesus og lære nye mennesker at kende. Vi er klar med fede aktiviteter og spændende mennesker.


BIBELEN

I dette miljø lader vi Bibelen belyse velkendte temaer fra vores hverdag. Hvad siger Bibelen f.eks. om medvandring, rigdom, kulturer og mission. Vi skal også lytte til evangeliet, som det blev forkyndt til en menighed, hvor det med troen var helt nyt.


LEDEREN

Gud kalder mennesker til at lede Hans arbejde. Det kan være i både formelle og uformelle lederopgaver lokalt, regionalt eller på landsplan. I miljøet Lederen har vi fokus på opgaven med at lede mennesker, både når det går godt, og når det er svært.


BØRNEÅRSMØDE

Alle børn fra 5 år til 3. kl. er indbudt til at gå med os »Gennem ild og vand« i Børneteltet. Vi skal høre spændende ting om ild og vand i Bibelen, hygge om ilden i bålet, på løb om ild og vand og meget mere spændende. Vi glæder os til at se dig!

Intro af tilbudFRILUFTSAKTIVITETER

være forskellige friluftsaktiviteter. Her er alle velkommen til at komme forbi eller slå sig ned, så længe man har lyst. Bålet vil være vores centrum og ud fra det, er der mulighed for at deltage i forskellige aktiviteter bl.a. snitteværksted, forskellige måder at tænde et bål på og ristede popcorn. Hvis vejr og vind tillader det, vil der også være mulighed for at prøve en lille tur i havkajak (min. alder 16 år).


NYDANSKERE

Inviter jeres nydanske venner med til Årsmødefestivalen. Vi tolker udvalgte programpunkter til farsi, arabisk og engelsk. De tværkulturelle medarbejdere er på pladsen og vil gerne mødes med jeres nydanske venner. Vi mødes på Markedspladsen.


FREMRAGENDE IMU-HYGGE

Når de gamle er gået i seng, inviterer ungdoms- konsulenterne til IMU-hygge. Vi er klar med Code- names, hjemmelavet dip, drengene mod pigerne, lækker kage og gode snakke. Vi hygger mellem kl. 22 og 01 fredag og lørdag aften i telt 10 på Trekanten.


MARKEDSPLADSEN

Her er der ægte festivalstemning med café, udstillinger og rige muligheder for at mødes og snakke f.eks. over en kop kaffe eller en gang snacks. I kan også tage snakken i den kreative stand og samtidigt blive inspireret til at bruge hænderne. Udstillingerne præsenterer tilbud fra Indre Missions arbejdsgrene og andre kirkelige organisationer. Hent inspiration og nyd fællesskabet med andre.


SAMTALE OG FORBØN

Under de aktiviteter, der ikke foregår på Blå scene, vil der være en medarbejder i Samtalevognen. Her er der mulighed for at få en snak om tro, liv eller det, der lige fylder og at blive bedt for. Det er også muligt at ringe eller sende en SMS til 23 96 06 58 for at aftale tid og et sted at mødes.


TA' ET HVIL

Har du brug for en pause i løbet af weekenden? Så kig forbi telt 10 på Trekanten og ta' et hvil! Vi har sofaer, lænestole, tæpper og andre hyggeting, der kan hjælpe dig til at samle nye kræfter. Der er åbent under hele Årsmødefestivalen.

Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter