Miljøer og tilbud - indremission.dk
Miljøer og tilbud

Programmet er sammensat af en masse forskellige tilbud med noget for en hver smag. Her kan du læse om de enkelt miljøer og tilbud. Se programmet for miljøerne i programhæftet eller vores app (opdateres frem mod festivalen).

Intro af miljøerFÆLLESSCENEN

Fællesscenen (det store blå telt) ligger centralt på pladsen som Årsmødefestivalens samlingssted. Her er der plads til at være sammen i fællesskab, og nogle gange er der aktiviteter her. Vi har reserveret et område i teltet, hvor børn kan lege under opsyn af egne voksne.


LIVET

Her er der fokus på livet som kristen i Danmark anno 2022. Gennem oplæg, undervisning, samtale og spørgsmål vil vi dykke ned i det kristne hverdagsliv og lade os udfordre til at være tro mod vores tro, uanset, hvor vi befinder os i vores liv og hverdag.


BREAK

Velkommen i BREAK - stedet for dig der går i 4.-8. klasse, og klart det fedeste sted på årsmødefestivalen. BREAK er stedet, hvor du kan hænge ud sammen med vennerne, hygge, synge, høre om Jesus og lære nye at kende.


BIBELEN

I dette miljø lader vi Bibelen belyse velkendte temaer fra vores hverdag. Hvad siger Bibelen fx om medvandring, rigdom, kulturer og mission. Vi skal også lytte til evangeliet, som det blev forkyndt til menigheden, hvor det med troen var helt nyt.


LEDEREN

Gud kalder mennesker til at lede hans arbejde. Det kan både være i formelle og uformelle lederopgaver lokalt, regionalt eller på landsplan. I miljøet Lederen har vi fokus på opgaven med at lede mennesker, både når det går godt, og når det er svært.


BØRNEÅRSMØDE

Alle børn fra 5 år til og med 3. klasse indbydes til at gå med os “gennem ild og vand” i børneteltet. Vi skal høre spændende ting om ild og vand i Bibelen, hygge om ilden i bålet, på løb om ild og vand og andre spændende aktiviteter.

Intro af tilbudFRILUFTSAKTIVITETER

Ved stranden langs Vejle Fjord vil der i løbet af weekenden være forskellige friluftsaktiviteter. Her er alle velkommen til at kigge forbi eller slå sig ned, så længe man har lyst. Bålet vil være vores centrum, og der vil være mulighed for, at deltage i forskellige aktiviteter bl.a. snitteværksted, forskellige måder at tænde et bål på og riste popcorn. Hvis vejr og vind tillader det, vil der også være mulighed for at prøve en lille tur i havkajak (min. alder 16 år).


NYDANSKERE

Inviter jeres nydanske venner med. Vi tolker udvalgte programpunkter til farsi, arabisk og engelsk. De tværkulturelle medarbejdere er på pladsen og vil gerne møde jeres nydanske venner. Find vores tværkulturelle mødested på Markedspladsen.


IMU-CHILL

Når de gamle er gået i seng, mødes de unge til hygge og afslapning. Ungdomskonsulenterne er klar med caféstemning, snacks, spil og gode snakke. Vi chiller mellem kl. 22 og 01 fredag og lørdag aften. Det sker i telt 9 på Trekanten.


MARKEDSPLADSEN

På Markedspladsen er der ægte festivalstemning med café, udstillinger og rig mulighed for at være sammen. I kan mødes over en kop kaffe eller lidt snacks fx ved den kreative stand, hvor I kan blive inspireret til at bruge hænderne. Udstillingerne præsenterer tilbud fra Indre Missions mange arbejdsgrene og andre kirkelige organisationer. Tag en pause fra programmet, hent inspiration og nyd fællesskabet med andre på Markedspladsen.


SAMTALE OG FORBØN

Når der ikke er aktiviteter på fællesscenen, vil der være en medarbejder i samtalevognen. Her er der mulighed for at få en snak om tro, liv eller det, der lige fylder. Vi vil også gerne bede for dig. Det er også muligt at ringe eller sende en SMS til Sprint Korsholm på 23 96 06 58 for at aftale tid og sted at mødes.


TA' ET HVIL

Har du brug for en pause i løbet af weekenden? Så kig forbi telt 9 på Trekanten og ta’ et hvil. Her er ro til at trække sig lidt tilbage. Vi har sofaer, lænestole, tæpper og andre hyggeting, der kan hjælpe dig til at samle kræfter. Der er åbent hver dag under hele Årsmødefestivalen frem til kl. 22.

Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Whistleblowerordning
Følg vores aktiviteter