Om Årsmødefestivalen - indremission.dk
Om Årsmødefestivalen

Velkommen til Årsmødefestival


Der venter tre inspirerende og dejlige dage, når Indre Mission, IMU og DFS indbyder til Årsmødefestival på Mørkholt Strand Camping. Et fællesskab med Jesus i centrum vil udfolde sig gennem en masse forskellige aktiviteter for alle aldre.

Campingpladsen danner rammen for weekenden. Her mødes vi fra nær og fjern i Danmark. Der er mulighed for at leje en hytte, medbringe telt eller campingvogn, eller blot møde frem til aktiviteterne på pladsen. Mørkholt har udbygget de gode faciliteter for børn, voksne, naturelskere og alle os, der nyder samværet med hinanden.

Vi håber, at du også vil være med, når vi mødes til forkyndelse, sang, undervisning, beretninger, drøftelser og udvikling af missionsarbejdet. Vi vil fokusere på glæden ved evangeliet og opmuntre til at være i mission.

Vi glæder os til at være sammen og blive inspireret til at lede til Jesus og leve i ham.

På gensyn på Mørkholt i 2024!

Se programmet for 2022

              Årsmødefestivalen arrangeres af:

Om Indre Missions årsmøder


Indre Mission inviterer en gang om året til årsmøde. Her mødes baglandet for Indre Missions arbejde og medarbejderne på tværs af alder, arbejdsgrene og lokale tilhørsforhold til de traditionelle beretninger fra arbejdet.

Programmet byder desuden på lovsang, forkyndelse og muligheden for at blive klogere på de mange aktiviteter, der sker i Indre Mission.

Årsmødefestival hvert andet år

Hvert andet år er årsmødet udvidet til en Årsmødefestival på Mørkholt Strand Camping. Her er programmet endnu bredere med aktiviteter i forskellige miljøer, gudstjeneste og et festligt program på den store scene. De mange tilbud på tværs af pladsen binder det hele sammen i et fællesskab, der skal opleves. Næste Årsmødefestival er den 7.-9. juni 2024.

Årsmøde i 2023

Næste årsmøde bliver den 10. juni 2023 i Vejen. 

Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Whistleblowerordning
Følg vores aktiviteter