Om Årsmødefestivalen - indremission.dk
Om Årsmødefestivalen

Velkommen til Årsmødefestival


Tre forrygende dage er i vente, når Indre Mission, IMU og DFS indbyder til Årsmødefestival. Her er Jesus i centrum for fællesskabet og de mange aktiviteter. Mørkholt Strand Camping danner ramme for en weekend, hvor vi mødes fra nær og fjern. Her er mulighed for at overnatte eller blot møde frem til aktiviteterne på pladsen, der rummer gode faciliteter for børn, voksne, naturelskere og alle os, der bare nyder samværet med hinanden.

Vi mødes i et fællesskab, der favner stor bredde i interesser, aldre og livsstatus. Vi skal fokusere på glæden ved evangeliet og inspireres til missionsarbejdet. Rigtig mange har allerede meldt deres ankomst til Årsmødefestivalen, men der er plads til endnu flere. Vi håber, at også du vil være med i disse dage til et spændende program med beretninger, drøftelser, udvikling af og opmuntring til mission, sang, undervisning og forkyndelse.

Vi glæder os meget til at være sammen med jer og blive inspireret til at lede til Jesus og leve i Ham.

På gensyn på Mørkholt!

Om Indre Missions årsmøder


Indre Mission inviterer en gang om året til årsmøde. Har mødes baglandet for Indre Missions arbejde og medarbejderne på tværs af alder, arbejdsgrene og lokale tilhørsforhold til de traditionelle beretninger fra arbejdet.

Programmet byder desuden på lovsang, forkyndelse og muligheden for at blive klogere på de mange aktiviteter, der sker i Indre Mission.

Årsmødefestival hvert andet år

Hvert andet år er årsmødet udvidet til en Årsmødefestival på Mørkholt Strand Camping. Her er programmet endnu bredere med seminarer i forskellige miljøer og aktiviteter for enhver smag.

Datoer for kommende årsmøder

Det næste årsmøde er i Vejen lørdag den 29. maj 2021.

Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter