David Ingemansen - Region Aarhus
Aktiviteter · David Ingemansen

David Ingemansen

Projektmedarbejder
T: 26325610

Lidt om mig selv

Jeg hedder David Ingemansen og bor i Århus, hvor jeg studerer teologi på Menighedsfakultetet. Jeg er født og opvokset i Fredericia og har i mit unge liv bl.a. taget en STX, og så har jeg også haft et ophold på Indre Missions højskole i Børkop (IMB).

Jeg har altid været meget aktiv i de kristne fællesskaber, jeg har kommet i, og jeg elsker at tale om min tro, drøfte forskellige trosemner, og hvad det helt konkret betyder for mig at være kristen.

Mit ønske om at formidle den kristne tro har skabt min interesse for at producere podcasts. Jeg brænder for at kristne kan finde opmuntring til det hverdagslivet med troen, og hvis en ikke-kristen hører med, så er det jo bare godt.

Jeg brænder for - sammen med andre - at lære Gud bedre at kende, også gennem den digitale platform, som podcasts er. Jeg stræber efter at grave den gode historie frem om Gud. Den stærke fortælling fra et helt konkret menneskeliv med Gud tror jeg har et stort potentiale at formidle videre - og dét arbejder jeg på!

Samtidig er jeg ansat som fritidsforkynder i Indre Missions Ungdom, hvor jeg mere udfolder mig som forkynder og teolog. Hvad jeg brænder for at forkynde om, kan du læse mere om herunder. Har du et andet emne, som du ønsker at jeg skal komme og tale om, så vil jeg også meget gerne det.

Jeg kan tilbyde

Jesus, Jesus og Jesus
Hvem, hvad og hvorfor omkring Jesu tid og virke her på jord

Dåb - et skatkammer for troen i hverdagen
En gennemgang af relevante steder i f.eks. Titusbrevet

Alkohol og fester
Hvordan håndterer vi som kristne de udfordringer der møder os på ungdomsuddannelserne?

Helligåndens gerning i vores liv
Hvordan virker vores tro i os?

Guds nåde
Hvad betyder det, at vi er underlagt Guds nåde?

Klagesangene
Et helt ukendt bog i bibelen med et stærkt budskab til dig og mig

Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter