Peter Degn Rahbek - Region Midt
Aktiviteter · Peter Degn Rahbek

Peter Degn Rahbek

Ungdomskonsulent
Solvænget 16
6900 Skjern
T: 41422582

Lidt om mig selv

Jeg er opvokset i Nordsjælland. Har gået på gymnasiet i Ringkøbing, studeret teologi i København og er nu tilbage i Vestjylland igen. Sammen med min kone Louise og vores 3 piger bor jeg i Skjern. – og her er vi rigtig glade for at være landet.

Jeg elsker fællesskaber, både de store og de små, og jeg brænder for, at fællesskaber trives. Der er et stort legebarn i mig, så jeg nyder sjov og hygge, og samtidig sætter jeg stor pris på den mere dybe samtale.

Mit liv som kristen har (ekstremt kort fortalt) været en rejse, som bl.a. radikal Jesus-freak, engageret/nørdet lutheransk bibelfortolker, tvivlende og forvirret skeptiker og alt muligt midt imellem…

Fokusområder

Teenagere, unge. 

Jeg kan tilbyde

Jeg har orlov i hele 2020 og tager derfor ikke møder ind i denne periode.

Forkyndelse
Kom gerne med det, som I har brug for at høre noget om. Ideer til inspiration: Jesus, Guds Kærlighed, Hvad er jeg værd?, Guds legeværelse, hvad kalder Gud mig til?, bekymringer, en ny begyndelse… mm.

Undervisning
Jeg underviser meget gerne i forskellige menneskelige eller teologiske emner som: Menneskets værdi, dåben, nadver, bønnesvar, kirkeretninger, trosforsvar mm.

Bibeltimer
Det kan være gennemgang af hele eller dele af en bog i Bibelen (Fx et brev af Paulus, Prædikerens bog, Obadias’ bog, Matthæusevangeliet, en salme, …). Det kan også være noget om Bibelens opbygning, Bibelens troværdighed, hvordan fortolke Bibelen? eller et bibelteologisk emne som templet, lys og mørke, Guds rige, gudsbilleder, mm. 

Ledersparring
Har I lyst til at fokusere på visioner og mål i jeres IMU eller oplever I udfordringer og konflikter? Måske har I bare fået en god ide til noget, som I skal have hjælp med at få ført ud i livet? Så vil jeg rigtig gerne komme forbi en eller flere aftener.

Forbøn, sjælesorg og medvandring 
Holder I lovsangsaften, bønneaften eller andet og har brug for en til at stå til rådighed for forbøn og sjælesorg, så ring endelig.

Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Følg vores aktiviteter