Cecilie Sønderby Christensen - Region Nord
Aktiviteter · Cecilie Sønderby Christensen

Cecilie Sønderby Christensen

Ungdomskonsulent
Strandvej 1
9560 Hadsund
T: 28159906

Lidt om mig selv

Jeg er født og opvokset i Aalborg, hvor jeg har haft nogle skønne år i Aalborg IMU i gymnasietiden og under min uddannelse i sociologi. I dag bor min dejlige mand, Thomas, og jeg i Hadsund, en by som har fået en speciel plads i vores hjerter. Jeg har gennem mit livs glæder og udfordringer mærket værdien af en god lejr, en god leder, et godt fællesskab og udholdende forbøn på egen krop. Det brænder jeg for at kunne give videre, til dem jeg er sat til at være iblandt, så endnu flere kan komme til at opleve Guds ubetingede kærlighed.

Hvis du vil vinde nogle point hos mig, så elsker jeg et godt brætspil over en skål chips, eller en god snak over en kop et-eller-andet, hvor vi tillader os selv at gruble og være helt ærlige om de ting, der er svære at forstå. Ingen korrekte svar. Det er for nemt.

Fokusområder

Arbejdet med Indre Missions Ungdom (IMU). Herunder leder- og projektsparring, forkyndelse, undervisning samt forbøn og sjælesorg for teenagere og unge.

Jeg kan tilbyde

Leder- og frivilligsparring

Står du i en lederrolle over for teenagere eller unge, så hiv endelig fat i mig, hvis du har brug for en at sparre med. Husk på at ledelse ikke nødvendigvis er organiseret, og du kan derfor godt være leder uden at have en defineret ”lederkasket” på.

Er du frivillig i IMU i f.eks. et udvalg eller en bestyrelse, og har brug for en at dele jeres udfordringer og problematikker med, så deltager jeg gerne i et møde med jer.

Opstart af nye projekter

Vil du gerne åbne en ny IMU forening, lave en evangeliserende happening i din by, oprette en åben bibelstudiegruppe eller arrangere en retræte? Eller har du nogle helt andre idéer, som du ikke ved, hvordan du får sat i værk? Lad os se på hvilke muligheder der er for at realiserer jeres visioner. Måske kan jeg hjælpe.

Forbøn og sjælesorg

Vil I gerne tilbyde forbøn eller sjælesorg til en IMUaften eller et andet arrangement for unge er I meget velkomne til at ringe til mig. Kæmper du selv med troen, selvværdet, relationer, eller ramler hverdagens småting for dig, vil jeg også meget gerne lytte til dig, tage en snak om, hvor Gud er midt i det hele, hjælpe dig videre og bede for dig.

Forkyndelse og undervisning for teenagere og IMU

Mangler I en til at forkynde, undervise, lave workshop, give input eller komme med et oplæg i jeres teenklub eller IMU, så kommer jeg gerne. Jeg kan godt lide, at der sker mere, end at jeg kører på i en lille time, mens I lytter, så derfor kan I næsten altid regne med at blive inddraget på forskellige måder.

Emner:

 • Dåb
 • Nadver
 • Tro og tvivl
 • Fællesskab og nådegaver
 • Salvningen i Betania
 • Hvem er min ”næste”
 • Lignelsen om arbejderne der ikke var gode nok
 • Hvad er det værd at være kristen?
 • Tro og gerninger (Sammenligning mellem Jakob og Paulus)
 • Lær Simon Peter at kende
 • Workshop i Kristuskransen

 

Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter