De unge skal møde Jesus - indremission.dk
De unge skal møde Jesus

13.12.2019

De unge skal møde Jesus

Vi må give vores unge plads til at være på vej, samtidig med at vi viser dem en klar retning
IMU er i øjeblikket i gang med en spændende proces med at sætte nyt fokus for de kommende år. I november måned var unge fra hele landet samlet om dette ved IMU´s lederkonference AIM i Odense.

    Efter konferencen står det klart, at IMU’erne ønsker et fællesskab, hvor undervisningen i Guds ord er centralt. og hvor oplæring i at dele troen med andre prioriteres. For eksempel havde flere af de unge en klar forståelse af, at IMU ikke er en menighed i sig selv, men må tænke sig ind som en del af det større fællesskab i IM og i kirken.

Svært at fortsætte i voksenfællesskabet

Det blev også tydeligt, at vi har brug for at styrke broerne mellem efterskolerne og IMU-fællesskaberne. Og vi skal have set på udfordringen med, at den ældste del af IMU-gruppen oplever det svært at fortsætte i et voksenfællesskab i IM.

    Det står dog først og fremmest klart, at den fælles vision stadig er, at unge gennem IMU’s fællesskaber må få et møde med Jesus som deres personlige frelser! Intet kan være vigtigere end det! Det er det, som forkyndelsen, undervisningen og samtalerne med de unge har fokus på. Og det er det, de unge vil have!

Vi skal være rummelige

Skal det lykkes, så må vi voksne være fleksible og rummelige. Vi må give vores unge plads til at være på vej, samtidig med at de oplever en klar retning teologisk og åndeligt. Ikke som et hegn eller en grøft, men som et pejlemærke, de kan styre efter.

    I den vandring er det vigtigt, at de unge oplever, at vi, der er lidt ældre, ønsker at vandre sammen med dem. Mange af de unge efterspørger et fortroligt samvær med mennesker, der har taget lidt flere skridt i livet, end de selv har. Det samvær skal vi give dem.

    Det er vigtigt, at de unge oplever sig rummet og mødt, som de er, og hvor de er. På den måde kan de og vi alle bedst holde fokus.


Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Følg vores aktiviteter