Det bliver sværere at navigere i 2020'erne - indremission.dk
Det bliver sværere at navigere i 2020'erne

10.01.2020

Det bliver sværere at navigere i 2020'erne

To overordnede tendenser vil præge Indre Mission de næste ti år
Vi kommer fra et årti, som har været kendetegnet af forandringer, opbrud og nybrud. Det kan der bestemt siges meget godt om, men samtidig har 10’erne været præget af et til tider for hastigt tempo, hvor vi let har mistet os selv og hinanden undervejs. Jeg har mødt det ønske, at det nye årti gerne må rumme et fornyet fokus på relationer og refleksion. Det deler jeg, også for IM’s vedkommende.

Med 2030 for øje

Det største problem i vores land er stadig, at alt for mange ikke kender Jesus! Som vækkelsesbevægelse er vi sat i verden for at pege på Jesus og være en kærlig vejviser for andre hen til ham. Fokus2030 har netop det for øje: Vi vil forkynde Kristus, og vi vil nå længere ud!

For Indre Mission, både som missionsbevægelse og som fællesskaber, ser jeg to overordnede tendenser, som dels understøtter og dels udfordrer dette.

Først og fremmest oplever vi mange åbne døre. Ikke mindst netværkskulturen giver mulighed for nye samarbejder og alliancer, der ligger lige i forlængelse af IM’s formål om at lede til Jesus og leve i ham. IM er et arbejdsfællesskab om mission, og 2020’erne bliver spændende på den front!

Lad os følges ad

Hvordan skal IM navigere klogt og frimodigt i dette? Udfaldet aner vi noget mere om i 2030, men på vej dertil er der brug for bøn om visdom, (k)ærlige samtaler og at være sandheden tro i kærlighed.


Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Whistleblowerordning
Følg vores aktiviteter