Fortæl hvorfor du tror på Gud - indremission.dk
Fortæl hvorfor du tror på Gud

01.12.2022

Fortæl hvorfor du tror på Gud

Organisationer kan skabe rammer, men ikke møde mennesker og skabe relationer. Der må vi kristne alle på banen.
Ifølge en beregning fra FN har kloden netop rundet 8 milliarder indbyggere. Det er en fordobling, hvis man sammenligner med befolkningstallet for bare 50 år siden. Det er rigtig mange mennesker, og man kan let bekymre sig for, om kloden kan bespise så mange og har plads til så mange i forhold til klodens ressourcer.

Villet og elsket af Gud

Alle 8 milliarder er mennesker, som er skabt, villet og elsket af Gud, så det skal vi måske ikke bekymre os om, men måske mere, at mange af de 8 milliarder slet ikke er klar over dette. Det anslås, at 2,4 milliarder mennesker er kristne, så der er masser af mennesker, der trænger til at høre evangeliet. Nogle organisationer og mennesker gør, hvad de kan, for at det må ske – og det er godt.

I Danmark er vi blot 6 millioner mennesker (svarende til 0,075 procent af klodens befolkning). Selv om det er en meget lille andel af jordens samlede befolkning, er der også mange danskere, der ikke kender Gud. Det gør missionsorganisationerne i Danmark, hvad de kan for at gøre noget ved – og det er godt, men vi er nødt til at stå sammen om det som kristne, hvis det skal forandre noget.

En organisation skaber ikke relationer til mennesker som sådan. En relation er et forhold mellem mennesker. Det er et møde mellem mennesker på vidt forskellige arenaer som arbejdspladsen, fodboldklubben, stikvejen osv.

Ikke teologiske forklaringer

Du kender helt sikkert mennesker, der ikke kender Gud, og som du har en mulighed for at vidne for. Vidne om, hvad det betyder for dig at tro på Gud. Det behøver man ikke en masse teologiske forklaringer på. Bare fortæl, hvorfor du tror på Gud.

Organisationer kan skabe rammer, men ikke møde mennesker og skabe relationer. Der må vi kristne alle på banen. Så lad os stå sammen om at gøre, hvad vi kan, for at mennesker på vores lille del af kloden hører om Gud. Selv om vi ikke er mange, er der nok at tage fat på.


Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Whistleblowerordning
Følg vores aktiviteter