Indre Mission lukker ikke ned - indremission.dk
Indre Mission lukker ikke ned

20.03.2020

Indre Mission lukker ikke ned

Vi skal lade fællesskabet og omsorgen for hinanden finde nye praktiske veje
Den primære arbejdsform i Indre Mission er umiddelbart at samle mennesker. Vi samler lokalt, i kredse og på landsplan. Vi samler børn, unge, familier, voksne og gamle. Vi samler om forkyndelse, undervisning, bøn og lovsang – og for at vise hinanden omsorg. Derfor har det mærkbare konsekvenser for vores arbejde, når vi i en periode, på grund af smittefare, netop ikke skal samle mennesker i fysiske forsamlinger.

Vi følger henstillinger

Når dette skrives (16. marts), står vi midt i det, og vi ved ikke hvor længe, det vil vare. Det er myndighederne i vores land, der har bedst viden og overblik over situationen. Derfor følger vi naturligvis deres påbud og henstillinger. Vi vil være med til at mindske smittespredningen.

Men vi lukker ikke ned. Evangeliet skal spredes – også i denne periode. De mange forskellige aflysninger af fysiske samlinger åbner nye muligheder og kalder på kreativitet.

Samles på nye måder

Noget af den tid, vi ellers ville have brugt på at samles fysisk, kan nu bruges til at bede for hinanden og for vores nærmeste i familie og naboskab.

Særligt de mange nye muligheder, vi har for at dele og »mødes« på internettet, kalder på vores kreativitet. Der er mange muligheder for at tilbyde og hente forkyndelse og undervisning hjem i stuerne. Minigudstjenester, prædikener, vidnesbyrd og sange kan streames eller modtages som små videoer. Bibelkredse kan mødes på Skype eller andre platforme og dele liv, læse Bibelen og bede sammen.


Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Whistleblowerordning
Følg vores aktiviteter