På med arbejdshandskerne - indremission.dk
På med arbejdshandskerne

11.06.2020

På med arbejdshandskerne

Nu gælder det om at opmuntre hinanden til at tage fat på de vigtige opgaver igen
Det er befriende at vide, at Guds rige består, selv om kirker, missionshuse og klubber for børn, juniorer og teenagere er lukket i en periode. Gud er ikke afhængig af os på den måde. Men uanset om kirker og missionshuse er åbne eller ikke, så er det vigtigt, at vi stiller os til rådighed for arbejdet med udbredelsen af Guds ord, fordi troen kommer af det, der høres.

Klar til at tage fat igen

Nu havde vi ellers lige affundet os med ikke at skulle afsted til møder i missionshuset, til udvalgsmøder, til frivillige opgaver i missionshuset eller afsted som leder i klubben. Det har jo egentlig været skønt – det kender jeg fra mig selv.

Vi har haft mere tid derhjemme med familien eller sammen med enkelte venner. Det har givet mere tid til fordybelse og til refleksion.

For nogle har denne ufrivillige pause uden tvivl været god og berigende, og man kan hurtigt få tanken, om den ekstra fritid er noget, jeg hurtigt vænner mig til.

Nu åbner det hele lige så stille op igen, med alle de gaver og opgaver det medfører. Er vi klar til at tage arbejdshandskerne på igen?

Din opgave er vigtig

Man vænner sig overraskende hurtigt til ikke at skulle afsted og til ikke at skulle være leder eller frivillig medarbejder. Men din opgave er vigtig, både for dig selv og for fællesskabet. Derfor håber jeg, at du finder lysten og frimodigheden til at komme i gang igen.

Børnene og juniorerne har virkelig brug for dig som leder i klubben, og fællesskabet har brug for dig og det, du bidrager med af stort og småt. Derfor gælder det nu om, at vi motiverer og opmuntrer hinanden til igen at tage fat på de vigtige opgaver. Det kan vi hjælpe hinanden til.

Brug genåbningen af fællesskabet til at drøfte, hvordan I motiverer og styrker det frivillige engagement hos jer, så vi kommer godt i gang igen både nu og efter en (måske forkortet) pause i sommerferien.


Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Whistleblowerordning
Følg vores aktiviteter