Skab relationer mellem generationerne - indremission.dk
Skab relationer mellem generationerne

04.11.2021

Skab relationer mellem generationerne

Fællesskab på tværs af aldrene er ikke blot et sundhedstegn i det kristne fællesskab, men en vigtig kilde til åndelig vækst
IMU vil bygge bro mellem generationerne. Det er faktisk et af vores nedskrevne mål, fordi vi tror på det grundlæggende bibelske princip, at det kristne fællesskab er for alle – og det vil også sige for alle aldre.

I dag samles mange i interessefællesskaber med mennesker, man er enig med og som står i samme livssituation. Denne tendens ses også ind i de kristne fællesskaber. Vi inddeler os efter alder og i grupper, hvor vi ligner hinanden. Men vi skal huske også at have fællesskab på tværs, for vi har brug for hinanden.

Unge har brug for voksne

Mange unge kristne spørger lige nu efter, hvor der er voksne kristne, som de kan vandre med i troen på Jesus. Dette er en unik mulighed for, at der kan skabes relationer på tværs af generationerne. Men det kræver, at der er voksne kristne, som griber den udstrakte hånd.

Unge ønsker voksne, de kan dele troen med, der kan sætte retning, og som de kan spille bold op ad. Voksne, der selv engang har været unge, og som klarede skærene og stadigvæk tror på Jesus. De ønsker medvandrere, som er ældre end dem selv, voksne der tager medansvar for de yngre generationer - fuldstændig i tråd med Bibelens vejledning.

Voksne har brug for unge

Broen går dog ikke kun den ene vej, for de unge har også meget at give. De voksne risikerer at ryge i »plejer-boksen«, og der har vi brug for de unges friske syn på tingene. Vi har brug for at lade os udfordre og at se på troen fra nye vinkler.

Unge har ofte en helt særlig energi og skabertrang, som vores kristne fællesskaber har brug for. De har idérigdom, gejst og lyst til at gå nye veje og prøve troen af, for at se om den virkelig holder. I samspillet med den voksne generation, som kan være med til at give plads og sætte rammer, er der nærmest ikke grænser for, hvilke gode frugter fællesskabet kan bære.


Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Whistleblowerordning
Følg vores aktiviteter