Vi står sammen side om side - indremission.dk
Vi står sammen side om side

01.07.2021

Vi står sammen side om side

Der er lige nu ekstra brug for, at vi alle bærer med på missionens sag – også med vores penge
Økonomisk har coronatiden ramt Indre Mission hårdt og gør det fortsat. Årene op til 2020 havde vi glædeligvis gode økonomiske resultater og fik styrket det økonomiske fundament for missionsarbejdet. Er vi ikke opmærksomme, risikerer vi, at det bliver vanskeligt på sigt at fastholde det nuværende niveau for missionsindsatsen.

På tre ben

IM’s økonomi står på tre ben: Indsamlinger, testamentariske gaver og overskud fra virksomhederne. Vi er taknemmelige over, at mange gennem årene har betænkt IM med testamentariske gaver, og at virksomhederne har bidraget godt til IM’s samlede indsats i form af både mission og økonomi. Men de to sidste ben giver p.t. ikke på samme økonomiske niveau som tidligere år.

Vi står sammen – side om side. Sådan synger vi med det danske landshold. Med landsholdet har den sang levet i 35 år. I IM har den sag levet i 160 år.

Indsamlingerne har vist, at vi står sammen, når tingene presser til. Sådan skete det i 2020. Og sådan har vi brug for, at vi også gør i 2021. Lad os fortsat stå sammen om at løfte missionssagen gennem bøn, engagement og økonomiske gaver.

Behovet er vokset

Coronatiden gør sig desværre stadig gældende ind i IM’s økonomi. Det gælder både i forhold til afkastet fra nogle af vores virksomheder, og ved at antallet af arrangementer er reduceret. Det sidste har blandt andet den følgevirkning, at der er færre anledninger til at give en gave.

Behovet er samtidig vokset, og derfor er der nu ekstra brug for, at vi alle bærer med på missionens sag – også med de penge, der er givet os i hænde.

Når mørket falder på, og der trænges til lys, så er det afgørende, at der er en, der er villig til at trykke på kontakten.

I IM vil vi også fremover være med til at tænde lys i mørket. Vi vil forkynde evangeliet, og vi vil række en hjælpende hånd, hvor der er brug for det.

Vil du være med til at trykke på kontakten og tænde lys i verden?

Det er det, vi kalder Lede til Jesus – Leve i Ham. Det gør vi sammen – lokalt og på landsplan. Tak for dit bidrag!


Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Whistleblowerordning
Følg vores aktiviteter