Lad os lukke lyset ind - indremission.dk
Lad os lukke lyset ind

10.02.2022

Lad os lukke lyset ind

I fællesskab er vi gået ind i coronatiden – lad os nu også i fællesskab stå sammen på vejen ud
De sidste par år har været vanskelige for mange af os. Vi har i stort omfang levet med dikterede retningslinjer fra myndighederne grundet Covid19, og situationen har ramt mange med irritation, ensomhed, angst og mistrivsel. Nogle har senfølger fra coronasygdom – andre har måske fået senfølger som resultat af manglende socialt fællesskab og omsorg.

Glæden kan være vanskelig at genfinde for mange af os. Men lykkeligvis er vi ikke alene om det. I fællesskab kan vi hjælpe hinanden til at finde glæden.

Medarbejdere på hinandens glæde

Nu træder vi ind i foråret. Lad os hjælpe hinanden til, at forårssolen billedligt talt kommer til at skinne ind i vores liv og skabe ny glæde.

Lad os favne hinanden i fællesskaberne, udvise omsorg og hensyn. Det er der brug for.

Jeg vil opfordre til, at vi alle overvejer, hvordan vi i hverdagen kan hjælpe et andet menneske til en bedre dag. Det kan være med opmuntrende ord om livets glæder eller et bibelvers, der beskriver rigdommen i troen og livet med Jesus.

Hvis hver af os arbejder med på hinandens glæde, så kan foråret blive en tid med spirende glæde og nyt liv.

Fællesskab med hensyn

Nogle vil gerne, at vi nu skal give den fuld gas i fællesskabet med samvær og sang. Andre er mere tilbageholdende. I en sådan situation må vi udvise hensyn til hinanden og især til de særligt udsatte og sårbare. I fællesskab er vi gået ind i coronatiden – lad os nu også i fællesskab stå sammen på vejen ud.

For mange er det en ren frisættelse, at restriktionerne er bortfaldet. Nu kan vi mødes frit. Men for andre følger der en usikkerhed i kølvandet. Følelserne og oplevelserne af tiden med corona er mangeartede. Giv plads til hinandens forskellighed, og arbejd på, at dine nærmeste får øje på, at solen også skinner ind i deres liv.

Med eller uden håndtryk, kram og sang kan vi hjælpe hinanden til at trives, så glæden over hinanden og Jesus må vokse.


Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Whistleblowerordning
Følg vores aktiviteter