To nye ansatte med et kald til mission - indremission.dk
To nye ansatte med et kald til mission
To nye ansatte med et kald til mission

06.12.2018

To nye ansatte med et kald til mission

Moses Sloth vender tilbage til Indre Mission som missionær og Linda Iversen skal være ny landsleder i IM-musik
Region Nord kan byde velkommen til en ny missionær og IM-musik har endelig fået en ny landsleder. Mød de to her. 

Ny missionær og familiekonsulent i region nord

Efter næsten fem år som missionær og ungdomsmedarbejder i Sømandsmissionen går Moses Sloth så at sige på land og vender tilbage til Indre Mission. Han har tidligere været ungdomskonsulent i IMU, men skal fra 1. januar være missionær og familiekonsulent i Han Herred i region nord.

    "I halvandet år havde jeg gået med en usikkerhed, om jeg skulle fortsætte som sømandsmissionær. Jeg snakkede med Gud om det, og jeg fik det sådan, at jeg skulle vente og se. I foråret blev jeg opfordret til at søge stillingen i Indre Mission, og efter bøn og mange overvejelser kunne jeg ikke slippe tanken, om at jeg skulle søge stillingen," fortæller Moses Sloth, der er 38 år.

    I de sidste knap fem år har Moses Sloth og familien, der tæller Anja og fire børn, boet ved Nørager i Himmerland. De er aktive i det lokale IM-fællesskab, hvor Moses Sloth er formand. Ægteparret har sammen med et andet par startet en børneklub i byen, og de er engageret i "Fredagstræf", der er et familiearbejde i Himmerland.

    "Jeg brænder for, at børnefamilier bliver bevaret i troen og holder fokus på mission," forklarer Moses Sloth, der gennem sømandsmissionens arbejde har set den store betydning af hverdagsmission.

    "Det optager mig rigtig meget, hvordan vi kan nå mennesker med evangeliet," siger den kommende missionær, som trives med at sætte nye initiativer i gang og bringe ideer i spil i de kristne fællesskaber.

    Det er gode kvaliteter at have med i stillingen som missionær, hvor han skal være med til at skabe kontakter med mennesker og udvikle tilbud til hele IM-familien i samarbejde med de lokale IM-fællesskaber i Han Herred.

    Moses Sloth ser frem til samarbejdet med de andre i regionsteamet og til at bevæge sig rundt i regionen som forkynder. Med sine rødder på Thyholm og som sømandsmissionær med base i Aalborg, kender han området godt

    Han slipper ikke sejlermiljøet helt. I fritiden vil man stadig kunne se ham stævne ud i hans sejlbåd, der ligger i Hvalpsund.

Linda Iversen skal stå i spidsen for IM-Musik

"Jeg glæder mig over, at musikken fylder rigtig meget i Indre Mission. Det er lige fra lovsangen ved de store arrangementer i Indre Mission og til sangaftener i de mindre IM-fællesskaber."

    Det fortæller Linda Kofoed Iversen, der fra 1. februar 2019 er ny landsleder i IM-musik. Hun har bevæget sig rundt i Indre Mission, siden hun var lille. Hendes far var missionær, og hun har været gennem både børneklub, juniorklub, teenklub og IMU. Og så har hun et særligt forhold til Børkop Højskole.

    "Min bryllupsrejse var et ophold på Børkop Højskole," ler Linda Iversen. Hun er 42 år og er gift med Karsten. De har tre børn i alderen 14-20 år.

    Den nye landsleder kommer fra en stilling som organist i Vorgod Kirke i Vestjylland og har mange andre musikalske erfaringer med i rygsækken.

    "Jeg vil beskrive mig selv som en 'all-rounder' inden for musiksmag. Jeg har været rigtig glad for at arbejde med børn og musik gennem Gospel-kids og kirkekor. Jeg har også været ude at holde sangaftener," forklarer Linda Iversen, der beskriver sig selv som en teamspiller.

    "Jeg glæder mig til at komme i dialog med de ansatte i IM-musik og se, hvad der rører sig." siger den kommende landsleder.

    Hun betragter hendes nye arbejde som en tjeneste.

    "Jeg oplever, at jeg har fået et kald. Der var en person, som prikkede mig på skulderen, vi bad over det, og jeg sendte derefter en ansøgning. Efter samtalen var jeg ikke længere i tvivl om, at det er en god udfordring for mig," fortæller Linda Iversen.

    "Jeg har erfaret, at jeg ikke går alene, når jeg følger Guds vilje. Det er der en stor styrke og trøst i at vide."

    Linda Iversen får kontor på Indre Missions Hus i Fredericia og bliver boede i Vorgod.


.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Whistleblowerordning
Følg vores aktiviteter