2200 til musical med Oslo Gospel Choir - indremission.dk
2200 til musical med Oslo Gospel Choir
29.10.2018

2200 til musical med Oslo Gospel Choir

IM i Herning havde inviteret det norske kor til landet med deres musical om Jesu' liv
"Waw" og "fantastisk" lød det flere gange fra en begejstret deltager ved Oslo Gospel Choirs opførsel af musicalen "Messiah" i Ikast-Brande Arena lørdag den 27. oktober. Den samme glæde kom fra et ægtepar, som for et par år siden havde deltaget i et kristendomskursus og var blevet personlige kristne.

    "Det var helt fantastisk at høre Oslo Gospel Choir. Vi fik et enkelt og klart og stærkt billede af Jesus," fortæller parret.

Et missionsprojekt

Formålet med at få Oslo Gospel Choir til landet og opføre Messias-musicalen var netop at give et billede af Jesus.

    "Vi ønskede at lave et missionsprojekt, som kunne sprede budskabet om, hvem Jesus er, til så mange som muligt. Vi ville gerne skabe nogle rammer, hvor man kunne invitere mennesker, som ikke kender så meget til kristendommen," forklarer Emil Schousboe, der var den praktisk ansvarlige ved eventet.

    Det er ikke første gang, at Indre Mission i Herning kaster sig ud i et stort musikarrangement. Tilbage i 2003 og 2005 stod IM-fællesskabet bag to koncerter med Michael W. Smith, der samlede over fem tusinde hver gang. Musicalen med Oslo Gospel Choir endte også med at samle flere tusinde.

    "Vi havde alt udsolgt med 2200 deltagere," siger Emil Schousboe, der stod i spidsen for 50 lokale frivillige.


.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Whistleblowerordning
Følg vores aktiviteter