26-årig træder ind i hovedbestyrelsen

Fra 1. august 2023 sidder Hannah Christiansen fra Odense med i Indre Missions hovedbestyrelse

26-årige Hannah Christiansen fra Odense bliver det hidtil yngste medlem af Indre Missions øverste ledelse, når hun den 1. august træde ind i hovedbestyrelsen.

Hannah Christiansen sidder i forvejen i landsudvalget for Indre Missions Ungdom (IMU) og repræsenterer derfor den unge generation i Indre Mission. Hun er opvokset i Vejle, hvor hun allerede som barn fulgte med forældrene i Vejle Missionshus. Det var dog først, da hun kom tilbage fra efterskole, at hun for alvor fandt sit eget kristne ståsted og blev en aktiv del af Indre Missions Ungdom i Vejle, hvor hun som 18-årig også blev formand.

Det fortæller den unge vejlenser, som for 5 år siden flyttede til Odense for at læse til psykolog. Her søgte hun straks ind i det lokale IMU fællesskab, hvor hun i dag også sidder i bestyrelsen. Til sommer er hun klar til at søge arbejde som nyuddannet psykolog.

"Det var en stor overraskelse for mig at blive spurgt om at træde ind i Indre Missions hovedbestyrelse," fortæller Hannah Christiansen. "Jeg måtte lige have lidt tid og bede en ekstra bøn til Gud, inden jeg kunne sige ja."

Bestyrelsens formand Hans-Ole Bækgaard forklarer valget af Hannah Christiansen med, at ”vi ønskede både en fra det fynske, en med hjerte for IMs sag, en kvinde, en ung som kan bringe det perspektiv ind i bestyrelsens drøftelser, og en som har mod og faglighed til at give udtryk for sine synspunkter. Det får vi alt sammen med Hannah Christiansen.”

Det er med stor ydmyghed, men også med glad forventning, at Hannah Christiansen nu træder ind i bestyrelsesarbejdet.

"IMU er jo også en del af IM, og jeg står selv midt i processen med at glide fra IMU over i det mere voksne IM," fortæller Hannah, som er meget optaget af det gode samspil mellem generationerne. "Fællesmøderne i Odense IM har givet mig en god fornemmelse for IM som et fællesskab for alle aldre."

"Jeg er grundlæggende en optimist, og den indstilling vil jeg tage med mig ind i hovedbestyrelsen," siger Hannah Christiansen.

Hun afløser Lene Offersgaard, som efter 5 år i bestyrelsen har valgt at give plads for nye kræfter.

Hovedbestyrelsen er Indre Missions øverste ledelse og har ansvaret for bevægelsens overordnede strategier. Hovedbestyrelsen lægger linjen for Indre Missions landsdækkende arbejde, beslutter politikker og retningslinjer og godkender budgetter og regnskab.

<link fileadmin/Dok/Organisation/Ledelse/Pressemeddelelse_Hannah_Christiansen.docx.pdf - download>Se pressemeddelelse</link>

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Missionen går nye veje i Thy
En række kirkelige initiativer ruller ind over Thy og Mors med det formål at gøre kirken mere relevant for lokalsamfundet. Dette sker gennem nye…
Konstruktiv dialog mellem Indre Mission og tilknyttede valg- og frimenigheder
Repræsentanter fra Indre Missions ledelse mødtes med udvalgte personer fra tilknyttede valg- og frimenigheder for at styrke relationen. …
Unge viser stor interesse for det nye teologispor
Interessen for teologi har vist sig at være større end forventet. Det kan ses på opbakningen til det nye tiltag på Børkop Højskole. …

Annoncer