710-lejren er igen blevet populær - indremission.dk
710-lejren er igen blevet populær
710-lejren er igen blevet populær

28.11.2018

710-lejren er igen blevet populær

Flere teenagere tager igen med, når lejrstedet Lyngsbo ved Fredericia danner rammer for 710-lejrene
    Udvalget bag 710-lejrene, som arrangeres af IMU, valgte at ændre pr-strategi, da antallet af deltagere gennem en del år havde været faldende.

    "Vi skiftede flyers ud med Facebook, og så valgte vi at blive meget mere opsøgende i forhold til lederne for teenklubberne i området," forklarer David Ingemansen, der er lejrchef.

    Det har vendt situationen, og der er langsomt kommet flere teenagere. På lejren i november toppede det med 63 deltagere.

    "Det er fedt med de mange teenagere. Det er dejligt med al den larm," siger lejrchefen.

    "Vi ønsker at give teenagerne et billede af en nær og kærlig Gud, som bekymrer sig om hver enkelt."

    Det lykkes ifølge 15-årige Laura fra Bøgballe.

    "Det er en megafed lejr, hvor vi hører meget om Gud," fortæller hun, og nogle andre teenagere giver lejren fem stjerner: "Fællesskabet og lovsangen er nice".

Situationen i regionerne

En rundringning til andre teenlejre i landet, som arrangeres af IMU, viser, at antallet af teenagere, der har deltaget på teenlejre det sidste år, nogle steder er langsomt stigende. For eksempel i Region Nord.

    "Vi oplever en større tilslutning af teenagere. De er gode til at invitere hinanden med, og måske er vi som ledere også blevet bedre til at spørge mere direkte, om de vil med på lejr," fortæller Daniel Russell på vegne af ledergruppen.

    Andre steder er antallet af teenagere stabilt. Det gælder for eksempel i Region Aarhus, Region Midt og på nogle af lejrene i Region Øst.


.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Whistleblowerordning
Følg vores aktiviteter