Ny nordisk konference skal afløse Konnekt - indremission.dk
Ny nordisk konference skal afløse Konnekt
Ny nordisk konference skal afløse Konnekt

05.03.2021

Ny nordisk konference skal afløse Konnekt

IMUs landsarrangement Konnekt vender ikke tilbage men afløses af et nyt arrangement for hele Norden og en opgradering af eksisterende arrangementer
Aflysningen af IMU's landsarrangement Konnekt i 2020 har givet arrangørerne tid til at tænke nye tanker, og det ligger nu fast, at Konnekt ikke vender tilbage i sin kendte form. I stedet satses der stort på en fælles missionskonference for unge i Danmark, Norge, Sverige og Finland.

»I flere år har vi hentet meget inspiration i USA, men vores kirkelige og kulturelle virkelighed minder meget mere om virkeligheden i de andre nordiske lande. Derfor arbejder vi på, hvordan vi kan mødes og inspirere hinanden til mission,« siger landsleder i IMU Niels Hankelbjerg Mortensen.

Arrangementet er stadig på tegnebrættet, men planerne er indtil videre, at den første konference afholdes i København i foråret 2022. Herefter vil den gå på skift mellem de nordiske lande. Hvert fjerde år, når konferencen kommer til Danmark, vil alle IMU'ere være inviteret. De øvrige år vil der blive udvalgt en dansk delegation, som deltager.

»Til gengæld vil vi opgradere på en række andre områder. Vores lederkonference AIM, som blev afviklet første gang i 2019, vil fremover vende tilbage hver andet år, og der vil også blive sat flere regionale IMU-tiltag i søen. Og så vil vi gøre lidt mere ud af, at Å-festival i pinsen bliver det store årlige mødested for unge fra hele landet,« siger landslederen.


.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Følg vores aktiviteter