Bethesdas Boghandel lukker - indremission.dk
Bethesdas Boghandel lukker
Bethesdas Boghandel lukker

25.05.2019

Bethesdas Boghandel lukker

Indre Mission undersøger nye muligheder for mission ud fra lokalerne i København
Det lykkedes desværre ikke at finde en realistisk model for at videreføre Bethesdas Boghandel. Det måtte IM's hovedbestyrelse (HB) konstatere på sit møde i Skive Missionshus den 24. maj forud for Årsmødet. Derfor har HB nu set sig nødsaget til at lukke Bethesdas Boghandel, som siden 1882 har solgt kristne bøger fra butikken på Israels Plads i København. Lukningen gælder både den fysiske butik i Bethesda og den tilhørende webshop, hvor kunderne nu i stedet henvises til lohse.dk.

Nye missionsmuligheder

Drøftelsen var præget af et stærkt ønske om at fastholde og udvikle de missionsmuligheder i København, som også Bethesdas Boghandel har været en del af. Men efter flere år med underskud og efter flere forgæves forsøg på at vende situationen, så HB ikke andre veje end at lukke både den fysiske butik i Bethesda og den tilhørende webshop.

    Lukningen af Bethesdas Boghandel vil frigøre nogle ressourcer og lokaler, og HB understreger i sin beslutning, at der nu skal arbejdes med at finde nye muligheder for mission i hovedstaden. Hvordan det skal ske, drøftes nu med Københavns Indre Mission og medarbejderne i Bethesda. Samtidig ser HB på nye muligheder for at udvikle bogmission i Danmark.


.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Whistleblowerordning
Følg vores aktiviteter