Bibelsommer afløser bibelcamping

På bibelsommer.dk finder du en oversigt over de aktiviteter, der gennemføres denne sommer

Mange bibelcampinger afvikles ikke i år pga. corona. Nogle har planlagt alternative tilbud online, og enkelte gennemfører fysiske møder med restriktioner.

"Vi er på vej mod en sommer, der ikke ser ud, som den plejer", konstaterer Niels Hankelbjerg Mortensen, der er landsleder i IMU. Han har taget initiativ til at samle sommerens aktiviteter under navnet bibelsommer.

"Det er vigtigt, at vi også i år får lov at opleve det stærke fællesskab, vi har gennem forkyndelse, lovsang og bøn. Gud er fællesskabets Gud, og det har vi brug for at mærke ikke mindst i denne tid," forklarer han.

Sommeren er ikke aflyst

På bibelsommer.dk er aktiviteterne listet op uge for uge og viser, at en sommer med forkyndelse og fællesskab ikke er helt aflyst.

Familiecamping (FC2) laver videooptagelser med bibeltimer og seminarer og inviterer til lovsangsaften på Mørkholt Strand Camping i uge 28. Søndagsskolerne (DFS) sender i samme uge bibeltimer for børn og juniorer online.

Teamet bag Ungcamp, som normalt er på Mørkholt Strand Camping, flytter ind på Sydvestjyllands Efterskole i uge 29, hvor de streamer bibeltimer, seminarer og aftenmøder live.

I uge 31 sender Hjallerup Bibelcamping live fra Ceres Arena i Aarhus, hvor de har lagt et program med forkyndelse og lovsang.

Bornholms bibelcamping indleder sæsonen med sommerevents på pladsen ved Bethesda. Skovgårde Bibelcamping satser på at gennemføre programmet næsten som normalt, og folkene bag Haderup Bibelcamping håber stadig at kunne invitere folk til det vestjyske i uge 30 og 31. Også UNO Camp forventer at kunne gennemføre næsten som normalt.

De mange online-aktiviteter giver alle mulighed for at følge med fra hver deres sommerdestination i år. Få det fulde overblik på bibelsommer.dk. 

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Missionen går nye veje i Thy
En række kirkelige initiativer ruller ind over Thy og Mors med det formål at gøre kirken mere relevant for lokalsamfundet. Dette sker gennem nye…
Konstruktiv dialog mellem Indre Mission og tilknyttede valg- og frimenigheder
Repræsentanter fra Indre Missions ledelse mødtes med udvalgte personer fra tilknyttede valg- og frimenigheder for at styrke relationen. …
Unge viser stor interesse for det nye teologispor
Interessen for teologi har vist sig at være større end forventet. Det kan ses på opbakningen til det nye tiltag på Børkop Højskole. …

Annoncer