Børkop Højskole undergår en større forandring - indremission.dk
Børkop Højskole undergår en større forandring
Børkop Højskole undergår en større forandring

Taget på Børkop Højskoles hovedbygning er færdigrenoveret

Foto: Børkop Højskole
11.02.2021

Børkop Højskole undergår en større forandring

IMs bibelskole er i gang med en større renovering. Før jul blev tagrenoveringen af hovedbygningen afsluttet, og til marts fortsætter istandsættelsen af kollegierne.
Der er fuld gang i renoveringen af Børkop Højskole. Lige før jul blev tagrenoveringen af hovedbygningen afsluttet. Til marts begynder man på istandsættelsen af Å-kollegiet.

»Det er den sidste etape af vores renovering af kollegierne. Det er rettidig omhu at få kollegiet renoveret, da det er meget nedslidt. Afslutningen på renoveringen vil give os et kollegie, som mange år frem kan være en god ramme om bibelskoleelevers højskoleophold. Og så vil vi kunne spare penge på driften af kollegierne,« forklarer Robert Bladt, der er forstander.

Mens renoveringen pågår, bliver der bestilt nogle mobile boliger, som nogle af eleverne skal bo i, når de begynder på højskolen.

»Lige nu er Børkop Højskole som andre højskoler midlertidigt lukket som et led i at stoppe spredningen af coronavirus. 64 elever står stand-by, og både hjemsendte og arbejdende medarbejdere ser med længsel frem til at kunne byde eleverne velkommen,« siger forstanderen, der oplyser, at man til maj går i gang med byggeriet af en ny lærerbolig.

»Den nye lærerbolig bygger vi, fordi vi fortsat skal leve op til højskolelovens krav om, at en lærer og en forstander skal bo i skolens lærerboliger.«


.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Følg vores aktiviteter