Det giver musikglade børn - indremission.dk
Det giver musikglade børn
Det giver musikglade børn

125 børn deltog i sang- og musiklejren på Grejsdalens Efterskole

05.07.2019

Det giver musikglade børn

Sang- og musiklejren er blevet en uundværlig sommeraktivitet i Indre Mission
Sang- og musiklejren i Indre Mission har i mange år været med til at give børn en rigtig god begyndelse på sommerferien. I år er det 41. gang, at en stor gruppe børn er sammen i en lille uge på Grejsdalens Efterskole i Vejle for at synge, spille og hygge sig sammen. Sang- og musiklejren havde i år temaet »Turen går til«.

    »Jeg har det med sang- og musiklejren lidt, som om den aldrig forsvinder,« fortæller Lene Rønne Pedersen, der er lejrchef. Hun har selv som barn deltaget i sang- og musiklejren. Det samme gælder mange af de forældre, der nu sender deres børn afsted. De ønsker, at deres børn skal få en lige så god oplevelse af musik, som de selv fik.

    »De fleste af børnene kommer fra en bred kirkelig baggrund. Nogle af dem har inviteret deres venner med, som ikke kender så meget til kristendommen. Det synes jeg, er vildt godt,« siger Lene, der oplever, at sang- og musiklejren sætter nogle aftryk i børnene.

     »De får en glæde for musik og en frimodighed til at optræde for andre og en erfaring i at spille sammen. Sang- og musiklejren er med til at skabe nogle gode musikere.«

Alle har brug for stilletid

Lejrchefen beskriver lejren som en undervisningslejr, hvor børnene lærer en masse nye sange. De kan hver dag vælge forskellige musikfag, hvor de får undervisning i forskellige områder af musikken.

     »I år er der stor søgning til at lære at spille ukulele,« fortæller Lene.

     Indimellem er der indlagt pauser, hvor børnene kan prøve forskellige sommerlejrlignende aktiviteter.

     »Det kører med 120 i timen, når lejren er i gang, så onsdag aften bruger vi noget tid, hvor vi alle er stille. Vi har en bønnevandring, hvor man kan vælge mellem forskellige stationer. Vi har alle brug for den stilhed,« forklarer Lene.

     Der er tre ansatte fra Indre Mission og 27 frivillige, der arbejder fra halv otte om morgenen til sent på aftenen for at give børnene en super lejroplevelse. 


.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Whistleblowerordning
Følg vores aktiviteter