En værktøjskasse fyldt af missionsideer - indremission.dk
En værktøjskasse fyldt af missionsideer
En værktøjskasse fyldt af missionsideer

01.02.2021

En værktøjskasse fyldt af missionsideer

Et nyt hæfte skal inspirere med kreative ideer til mission
Missionsteamet i Indre Mission vil gerne hjælpe missionen på vej i IM-fællesskaberne. Derfor udgiver de nu hæftet Værktøjskasse til mission.

»IM-fællesskaber vil gerne mission, og flere har efterspurgt hjælp til at komme i gang med det, for et er at få en idé, noget andet er at føre det ud i livet. Derfor har vi gjort det nemmere at komme i gang med mission. Vi har lavet en manual for hver idé, som er lige til at gå til. For eksempel en brætspilscafe. Her får man at vide, hvad man skal bruge af materialer, og hvordan man kommer i gang med det. Man kan sige, at værktøjskassen er en kogebog fyldt med nemme missionsopskrifter, som er lige til at gå til,« forklarer Maria Legarth, der er missionskonsulent.

Bogkasse til mission

Selv om de nuværende restriktioner begrænser mange missionsinitiativer, så rummer værktøjskassen flere ideer til, hvad man kan gøre.

»Jeg ved godt, at mange IM-fællesskaber bruger de fleste af deres kræfter på at holde hjulene i gang, men det er stadig vigtigt at tænke i mission,« siger missionskonsulenten.

»Man kan for eksempel uddele bladet Et ord med på vejen, eller man kan lave en bogkasse med kristen litteratur, som folk kan tage gratis. Bogskabet kan stå ved missionshuset eller hjemme ved privaten. Begge ideer er beskrevet i værktøjskassen.«

Hun opfordrer også til at langtidsplanlægge missionsinitiativer, som kan føres ud i livet, når landet lukker op igen.

Hæftet findes i to udgaver: 
- en trykt, som du kan bestille på Indre Missions Sekretariat
- en printvenlig, som du selv kan "trykke"


.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Whistleblowerordning
Følg vores aktiviteter