Erfaren leder bliver direktør for Felix Rejser - indremission.dk
Erfaren leder bliver direktør for Felix Rejser
Erfaren leder bliver direktør for Felix Rejser

17.01.2019

Erfaren leder bliver direktør for Felix Rejser

Mary-Anne Brixen er en rejselysten kvinde, og hun havde lyst til nye lederudfordringer. Fra første marts står hun i spidsen for Felix Rejser
Det er en eventyr- og rejselysten kvinde, der vender tilbage til Felix Rejser den 1. marts. Nu som direktør. Det er 54-årige Mary-Anne T. Brixen, der afløser Henrik Klitlund Nielsen på posten.

    "Jeg er et nysgerrigt menneske, som godt kan lide at komme ud i verden og møde andre kulturer og se, hvordan mennesker lever i forskellige dele af verdenen. Det er sjovt at rejse på egen hånd og selv planlægge en rejse. Jeg håber at kunne bruge mine erfaringer i mit kommende arbejde," fortæller Mary-Anne Brixen, der kommer fra Kragelund ved Løsning. Hun er gift og har tre voksne børn.

    Hun er uddannet socialpædagog og har i mange år arbejdet inden for børneområdet heraf en del af årene som leder. Hun var med til at oprette institutionen, Bøgehaven, ved Bøgballe Kristne Friskole, og stod i spidsen for den i ti år indtil 2016, hvor hun sagde op, fordi hun søgte nogle nye udfordringer. Dem fandt hun på Felix Rejser som rejsekonsulent.

    "Jeg søgte stillingen, fordi jeg er glad for at rejse, og fordi det er spændende, hvordan man kan lave indholdsrige rejser for mennesker. Jeg var rigtig glad for at arbejde i en værdibaseret organisation, som jeg oplevede det i Bøgehaven. Det havde jeg lyst til at fortsætte med, og det kunne jeg i Felix Rejser. Det giver rigtig god mening at kombinere rejser og det kristne fællesskab," forklarer Mary-Anne Brixen.

Opslaget ville ikke slippe mig

Sidste sommer vendte hun dog tilbage til børneområdet som lærer i 0-klasse på Bøgballe Kristne Friskole, men det blev et kort visit.

    "Da jeg så stillingsopslaget for en direktør til Felix Rejser, kunne jeg mærke, at jeg ikke var færdig med Felix Rejser. At være leder, samtidig med at jeg kunne kombinere det med min glæde ved at arbejde med rejser er bestemt et plus," siger den kommende direktør.

    Det gav mange overvejelser, at hun lige var begyndt på et nyt arbejde og så måtte genoverveje det.

    "Jeg kunne ikke lade stillingsopslaget ligge. Det kørte rundt i mit hoved, og jeg vendte det i bøn og med familien," fortæller Mary-Anne Brixen. Hun ser de første to år som rejsekonsulent som en uddannelse til at blive leder for Felix Rejser.

    "Jeg fik et indblik i mange af arbejdsopgaverne og hvilke områder, som jeg havde lyst til at give noget mere fokus. Jeg har ikke specialistviden inden for alt i rejseverdenen, og det er en udfordring. De andre medarbejdere har en kæmpeerfaring, og så er det op til mig at få det i spil," siger hun og beskriver sig selv som en teamplayer.

Se medarbejderes potentiale

Den kommende direktør har en diplomuddannelse i ledelse og forklarer:

    "Det er vigtigt at se medarbejdernes potentiale og gøre brug af det. Det er godt at have visioner og bringe dem i spil på en god måde. Og så er det godt at kunne gå foran, når nye ting skal prøves af," siger den kommende direktør, der ser det som en stor styrke, at Felix Rejser er en del af større organisation som Indre Mission.


.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Whistleblowerordning
Følg vores aktiviteter