Felix Rejser skal fortsat være IM’s rejsebureau

Indre Missions Hovedbestyrelse har besluttet, at Felix Rejser også fremadrettet er IM’s rejsebureau.

Felix Rejser har kontor på Indre Missions Hus i Fredericia

Coronakrisen har været svær for hele rejsebranchen, og Felix Rejser har også været hårdt ramt af rejserestriktionerne, men i hovedbestyrelsen og i IM’s økonomiudvalg er der et tydeligt ønske om, at Felix Rejser skal fortsætte. Det understreger Ingrid V. Bjerre, der er virksomhedschef i Indre Mission.

»Vi tror, at Felix Rejser har en fremtid. Vi er klar over, at Felix Rejser er inde i en svær tid, hvor økonomien er udfordret. Men økonomiudvalget giver sin fulde opbakning til, at Felix Rejser fortsat skal være et tilbud til Indre Missions bagland. Det bliver et langt, sejt træk, men det er vi med på,« siger Ingrid V. Bjerre.

Tilbyder gode oplevelser

Virksomhedschefen håber, at den sværeste tid for Felix Rejser er overstået, og hun opfordrer IM’s venner til at benytte sig af rejsebureauets rejser.

»Felix Rejser tilbyder lige nu en række Danmarks-rejser. Senere i år er der rejser til bl.a. Israel, og næste år er der rejser til Oberammergau. Desuden er vi i fuld gang med at planlægge andre rejser til næste år. Rejserne er en oplagt mulighed for Indre Missions venner til at få gode oplevelser i et godt fællesskab,« siger hun.

Felix Rejsers direktør, Mary- Anne Brixen, har opsagt sin stilling og fratræder den 31. august. Men direktørens fratrædelse ændrer ikke planerne for Felix Rejsers fremtid, forklarer Ingrid V. Bjerre.

»Vi vil gerne udtrykke vores store respekt for Mary-Anne Brixens indsats. Hun har været en god leder og har gjort en stor indsats i en meget svær tid for Felix Rejser, og vi har glædet os over det gode samarbejde, vi har haft,« siger Ingrid V. Bjerre.

Ingrid V. Bjerre fortæller, at hun selv vil være fungerende direktør for Felix Rejser, efter at Mary-Anne Brixen er fratrådt, og indtil der bliver ansat en ny leder for rejsebureauet.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Ny musikkonsulent er passioneret lovsangsmusiker
Mads Simonsen er ny medarbejder i Østdanmark og skal inspirere til lovsang i regionen. 
Stor opbakning til nyt familietiltag i missionshuset
I Café Morgenstund Delight mødes forældre og børn til brunch og uformel hygge lørdag formiddag .
Ægtepar vil høre om hverdagslivet
I mange år har ægteskabskurset Godt Begyndt styrket samtalen i parforholdet.

Annoncer