Fire svar om Indre Mission og corona - indremission.dk
Fire svar om Indre Mission og corona
Fire svar om Indre Mission og corona

03.04.2020

Fire svar om Indre Mission og corona

Indre Missions generalsekretær Jens Medom Madsen svarer på de fire spørgsmål om Indre Mission og coronakrisen, han bliver spurgt mest til
Hvor alvorlig er coronakrisen for Indre Missions økonomi?

Vi ved, at coronakrisen betyder en meget hård økonomisk lussing til Indre Mission. Men vi ved endnu ikke, hvor hård den bliver. Vi glæder os over håndsrækningen fra statens hjælpepakker og arbejder på at minimere vores tab. Sagen er påvirket af, hvordan situationen udvikler sig, og i hvor lang tid og i hvilket omfang nedlukningen af Danmark fortsætter. For hotel- og rejsebranchen har det også betydning, hvordan det går vores nabolande samt dansk erhvervsliv.

Hvornår kan Indre Missions hjemsendte medarbejdere vende tilbage til arbejdet?

Aflysninger, hjemsendelser og store økonomiske tab påvirker os alle. Nogle medarbejdere er nødt til at påtage sig andre opgaver end normalt, mens andre er blevet tvunget til - for en tid - at slippe det arbejde, som de brænder for. Det er svært for alle parter. Vi ønsker alle at yde vores bedste, og det er vanskeliggjort i den nuværende situation. De hjemsendte medarbejdere skal indtil videre være hjemme indtil 9. juni, men også her holder vi øje med situationen i Danmark og den genåbning, der bliver lagt planer for.

Hvad kommer der til at ske med sommerens arrangementer?

Hvilke arrangementer, der kan gennemføres, og hvad der må udsættes eller aflyses, ved vi ikke til fulde. Vi opfordrer de ansvarlige arrangører til at skubbe beslutningen så langt, som det er økonomisk muligt og ansvarligt. Vi lytter til myndighedernes vejledninger og følger deres anvisninger, og så må vi se, hvor meget vi kan gennemføre. Alle, der er tilmeldt et arrangement, vil få direkte besked. Hold øje med kalenderen på indremission.dk og arrangementernes egne hjemmesider.

Hvad kan jeg gøre for at hjælpe?

Vi er utrolig taknemmelige for den ekstra opbakning, vi lige nu oplever fra vores bagland. Både i forhold til samarbejde, forståelse og forbøn - og ikke mindst den ekstra økonomiske støtte, vi modtager og har hårdt brug for. Bed for vores medarbejdere – både dem, der er derhjemme, og dem, der gør en ekstra indsats i denne tid. Bed også om, at mennesker må blive ledt til Jesus og opmuntret til at leve i ham i denne tid, hvor forkyndelsen sker på mange nye måder.


.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Whistleblowerordning
Følg vores aktiviteter