Flere unge vil gerne gå på efterskole - indremission.dk
Flere unge vil gerne gå på efterskole
Flere unge vil gerne gå på efterskole

29.09.2019

Flere unge vil gerne gå på efterskole

Det går rigtig godt for landets efterskoler, og det kan man få en oplevelse af den 29. september, hvor der er Efterskolernes dag
Igen i år har de 240 efterskoler oplevet en fremgang i antallet af elever, så det i år har rundet 30.000. Det er en fremgang på 863 elever i forhold til sidste år.

    »Det er tal, der gør mig både stolt og meget glad. At så mange unge og deres forældre prioriterer et år med fællesskab og faglig fordybelse er en stor tillidserklæring til alt det, vi arbejder med på efterskolerne,« siger Torben Vind Rasmussen, der er formand for Efterskoleforeningen.

Efterskoler med kristen profil

Generalsekretær i Indre Mission Jens Medom Madsen deler formandens glæde.

    »Det er meget glædeligt med forøgelsen i antallet af efterskoleelever. Efterskolelivet er en stor dannelsesrejse for de unge og for manges vedkommende en helt afgørende tid for dannelse af deres selvforståelse, faglige og sociale kompetencer samt livet med Jesus,« mener Jens Medom Madsen.

    »Jeg glæder mig enormt meget over de efterskoler, der har en klar kristen profil, hvor andagter og åndelige samtaler får lov til at leve i stort omfang.«


.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Whistleblowerordning
Følg vores aktiviteter