Glade børn og bedsteforældre tog hul på bibelcampingsæsonen

Der var både tid til Gud, leg og hygge i det bedste forårsvejr, da bedsteforældre tog børnebørnene med på bibelcamping i Haderup og på Mørkholt Strand Camping.

Bedsteforældre tog deres guld, børnebørnene, med på bibelcamping i Haderup og på Mørkholt Strand Camping. Der var både tid til Gud, leg og hygge i det bedste forårsvejr.

I Kristi himmelfartsferien var rigtig mange bedsteforældre på bibelcamping med deres børnebørn. I Haderup var der over 100 store og små, som hyggede sig med hinanden. Om formiddagen kunne de deltage i workshops såsom træ- og smykkeværksted, æblebagning over bål og perleværksted. Om eftermiddagen og aftenen var der familiemøder.

»Der var dejligt mange, som havde fundet vej til i Haderup. Det var skønt at opleve glade børn og voksne, som fik nogle gode oplevelser sammen i det gode vejr,« fortæller Katja Steffensen, der er missionær og sidder med i udvalget.

Længere sydpå ved Vejle var Mørkholt Strand Camping fyldt af bedsteforældre og børnebørn. Lejrchef Henrik Klitlund Nielsen, der er seniorkonsulent, havde det store smil på, da han så ud over de omkring 500, som deltog i et af aftenmøderne.

»Det er rigtig godt at se de mange glade ansigter og opleve børnenes begejstring over at synge med og deres begejstring for det, som de hører,« fortæller Henrik Klitlund Nielsen, der selv havde flere børnebørn med på camping.

Han glæder sig over mange velkendte ansigter, men også over dem, der var med for første gang.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Missionen går nye veje i Thy
En række kirkelige initiativer ruller ind over Thy og Mors med det formål at gøre kirken mere relevant for lokalsamfundet. Dette sker gennem nye…
Konstruktiv dialog mellem Indre Mission og tilknyttede valg- og frimenigheder
Repræsentanter fra Indre Missions ledelse mødtes med udvalgte personer fra tilknyttede valg- og frimenigheder for at styrke relationen. …
Unge viser stor interesse for det nye teologispor
Interessen for teologi har vist sig at være større end forventet. Det kan ses på opbakningen til det nye tiltag på Børkop Højskole. …

Annoncer