Godt sommersalg i IM-genbrug - indremission.dk
Godt sommersalg i IM-genbrug
Godt sommersalg i IM-genbrug

23.08.2021

Godt sommersalg i IM-genbrug

Indre Missions genbrugsbutikker er kommet godt i gang efter nedlukningen. Sidst i august åbner en ny butik i Esbjerg.
Sommeren er gået godt for IM-genbrug. Det fortæller genbrugsleder Jonas Laugesen.

"Butikkerne er kommet godt i gang efter corona-nedlukningen, og i løbet af sommeren er salget gået godt mange steder. Det gælder for eksempel i butikker i områder med mange turister. Det er vores butikker i Søndervig og Fårevejle og vores salgstelt på Mørkholt Strand Camping gode eksempler på," fortæller genbrugslederen.

Jonas Laugesen er også glad for, at Skjern IM-genbrug, som åbnede den 31. marts, er kommet flot fra start.

"Det går godt i Skjern IM-genbrug, hvor salget i møbelafdelingen har været så godt, at vi har investeret i en bil. Men det kunne være dejligt med flere medarbejdere, så åbningstiden kunne øges," siger han.

Nye lokaler i Esbjerg

Genbrugslederen oplever en stigende optimisme blandt de frivillige medarbejdere, og han glæder sig over, at det er muligt med nye initiativer. Han nævner som et eksempel, at IM-genbrug i Esbjerg snart kan flytte til nye lokaler.

"I maj købte vi ejendommen på Spangsbjerg Møllevej 106 i Esbjerg. Nu har hele ejendommen fået et nyt tag, og indvendig er den tidligere engrosbutik blevet istandsat og indrettet til en flot genbrugsbutik på 600 kvadratmeter foruden et lager på ca. 300 kvadratmeter. Der er stor glæde og begejstring over de nye lokaler, som både er større og har en bedre beliggenhed. Vi ser frem til at slå dørene op til åbningsfest den 31. august kl. 13," fortæller Jonas Laugesen.

"Det er ikke så ringe endda, at IM-genbrug i kølvandet af en coronakrise kan åbne nye genbrugsbutikker."


.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Følg vores aktiviteter