IM afholder Årsmøde i hjertehøjde - indremission.dk
IM afholder Årsmøde i hjertehøjde
IM afholder Årsmøde i hjertehøjde

06.03.2019

IM afholder Årsmøde i hjertehøjde

Udvalgte frivillige og medarbejdere får en særlig plads i programmet for Indre Missions Årsmøde i Skive til maj
Indre Mission ønsker at skabe et Årsmøde, hvor der bliver talt fra menneske til menneske. Derfor har man tænkt anderledes om programmet lørdag eftermiddag på Årsmødet, der i år foregår den 25. maj i Skive.

    »Årsmødet er et sted, hvor Indre Missions venner kommer for at få viden om, hvor Indre Mission er. Vi vil ikke kun informere om, hvad der sker, men vi ønsker at fortælle om, hvilken hverdag medarbejderne har. Hvilke mennesker møder de? Hvad er det, der er på spil for dem?« forklarer Anna-Kathrine Thunbo Pedersen, der er med i Årsmødets planlægningsgruppe.

    Under temaet »Der hvor hjertet banker« udfolder seks oplægsholdere, hvordan det ser ud fra deres arbejdshverdag. Én af dem er Robert Svendsen fra SnakTro, der kommer ind på, hvilke samtaler han får med mennesker på gaden. En anden er Rut Elmholt fra Holstebro, som vil fortælle om sin oplevelse med lokal diakoni.

    »Vi ønsker at formidle viden fra menneske til menneske, ikke om hvor gode vi er, men hvordan arbejdet opleves i virkeligheden, « fortæller Anna- Kathrine Thunbo Pedersen.

Familievenlig Jesusfest

Årsmødet munder ud i en Jesusfest, som man i år har delt op i to dele.

    »Vi har haft familierne i fokus, da vi planlagde festaftenen. Vi laver en Jesusfest, hvor der kommer til at ske meget. Det bliver et både sjovt og dejligt fællesmøde for alle deltagerne til årsmødet. Det slutter så tidligt, at familier med små børn har mulighed for at komme hjem i god tid. Derefter fortsætter Jesusfesten med forkyndelse og lovsang,« siger Anna-Kathrine Thunbo Pedersen.

    Årsmødet i Skive foregår i KulturCenter Limfjord, og hele formiddagen er afsat til formandsberetning og økonomiberetning med drøftelse.

    Man kan læse meget mere om Årsmødet på årsmøde. indremission.dk. Her finder man information om det spændende program for børn, juniorer og teenagere. Sidste tilmelding til spisning er den 9. maj.


.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Whistleblowerordning
Følg vores aktiviteter