IM hjemsender 74 medarbejdere - indremission.dk
IM hjemsender 74 medarbejdere
IM hjemsender 74 medarbejdere

24.03.2020

IM hjemsender 74 medarbejdere

Onsdag den 25. marts er foreløbig sidste arbejdsdag for de medarbejdere, som Indre Mission hjemsender på grund af Corona-krisen
Indre Mission har valgt at bruge den særlige mulighed for lønkompensation for medarbejdere, der kan hjemsendes med fuld løn. Ordningen betyder, at staten dækker 75% af lønudgiften til de hjemsendte.

Indre Mission forklarer beslutningen i et brev, som tirsdag er sendt ud til Indre Missions venner og lokale fællesskaber:

"Beslutningen er taget, fordi en meget stor del af de arbejdsopgaver, som mange medarbejdere har, ikke kan løftes i den nuværende situation. Desuden kommer lukning af alle genbrugsbutikker og Hotel Hebron samt aflysning af mange rejser med Felix Rejser til at koste Indre Mission dyrt."

De hjemsendte betaler selv med fem feriedage eller afspadsering, og skal herefter holde arbejdsfri i en periode, som kan strække sig frem til 9. juni. Ordningen indebærer, at de der hjemsendes ikke må arbejde. Indre Mission må til gengæld ikke opsige medarbejdere i samme periode.

"Det er et meget drastisk skridt at tage, men i den aktuelle situation er det et privilegium, at vi har mulighed for at hjemsende medarbejdere på fuld løn med delvis lønkompensation fra staten," siger generalsekretær Jens Medom Madsen og forklarer, at de tilbageværende ledere og medarbejdere fortsætter med de opgaver, som kan udføres under de specielle vilkår, som corona-krisen byder. Det drejer sig især om opgaver med planlægning, kommunikation, administration, salg og kundeservice og online projekter.

Alle medarbejdere og Indre Missions venner er blevet orienteret i løbet af tirsdag den 24. marts.

Hjemsendelsen omfatter ikke medarbejdere i Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler.

Læs brevet sendt til Indre Missions venner


.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Whistleblowerordning
Følg vores aktiviteter