IM taler ikke om kampagner men om givertjeneste - indremission.dk
IM taler ikke om kampagner men om givertjeneste
IM taler ikke om kampagner men om givertjeneste

Bjarne Christensen er født den 29. februar og kan i år fejrer 50 års fødselsdag

28.02.2022

IM taler ikke om kampagner men om givertjeneste

Indre Missions økonomichef fylder 50 år. Han har det seneste år arbejdet med Indre Missions økonomi og givertjeneste.
»Hver gang vi bruger en krone, er det penge, vi skal bede om hos vores givere.«

Det siger Bjarne Christensen om det ansvar, han føler som økonomichef i Indre Mission. Han kom fra en stilling som landbrugsrådgiver i en bank og var vant til, at udgifterne kunne faktureres videre til kunderne.

»Til gengæld har det været en stor oplevelse at mærke den trofaste og loyale opbakning fra IM’s mange venner,« tilføjer Bjarne Christensen, der fylder 50 år sidst i februar.

»Bjarne har et stort hjerte for mission,« forklarer generalsekretær Jens Medom Madsen om sit indtryk af økonomichefen, som tiltrådte stillingen i februar 2021. »Og så har Bjarne en stor forståelse for den lokale forankring, som er så vigtig for IM.«

Vigtig i ISOBRO’s bestyrelse

En af Bjarne Christensens opgaver er en bestyrelsespost i indsamlingsorganisationernes brancheforening, ISOBRO, hvor generalsekretær Kenneth Kamp Butzbach glæder sig over, at Indre Mission sidder med i bestyrelsen og kan repræsentere de kirkelige organisationer.

»Det er vigtigt, at ISOBRO favner bredt. Det giver en god diskussion på tværs og mange input,« fortæller Kenneth Kamp Butzbach.

Bjarne Christensen er den eneste i ISOBRO’s bestyrelse, der i det daglige arbejder med økonomistyring.

»Alle medlemmer af bestyrelsen arbejder med indsamling. Men mens de andre bestyrelsesmedlemmer har meget fokus på indsamlingskampagner, så har jeg som økonomiansvarlig både fokus på indsamling og den daglige drift. Det giver mig nogle andre perspektiver på indsamling, som jeg kan bringe ind i bestyrelsen,« siger Bjarne Christensen.

»I Indre Mission taler vi ikke om kampagner, men om givertjeneste. Vi kan ikke rette op på økonomien med en kampagne, men er helt afhængige af trofaste givere, der vil støtte op om det samlede arbejde.«


.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Whistleblowerordning
Følg vores aktiviteter