IM's årbog ser tilbage på coronaåret 2020

Indre Missions årbog er netop udkommet med beretninger fra arbejdet det seneste år

Aktiviteterne på Mørkholt Strand Camping blev påvirket af de mange restriktioner pga. corona

<link fileadmin/Dok/Organisation/Fakta_og_tal/AArbogen_2021.pdf - download></link>Coronaåret 2020 blev et af de mest udfordrende år nogensinde for Indre Mission. Forbuddet mod at forsamles ramte helt ind i hjertet af IM's identitet som en bevægelse, der netop samler mennesker i alle aldersgrupper om evangeliets forkyndelse. Samtidig ramte corona-pandemien en række af IM's virksomheder på deres muligheder for at bidrage til IM's økonomi.

I IM's årbog 2021, som netop er kommet på gaden, ser en række nøglepersoner i bevægelsen tilbage på 2020 med fokus på udfordringerne, men også på den idérigdom, som krisen har ført med sig. Og ikke mindst på fremtiden og mulighederne for at vende tilbage til hverdagen – en hverdag som måske bliver en anden end før corona-pandemien.

Årbogen er samtidig et oplæg til Indre Missions Årsmøde, som afvikles lørdag den 5. juni i Bethesda i København samt online på YouTube og Facebook (find links her).

Årbogen findes i den seneste udgave af impuls og kan desuden <link fileadmin/Dok/Organisation/Fakta_og_tal/AArbogen_2021.pdf - download>læses online her</link>.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Unge viser stor interesse for det nye teologispor
Interessen for teologi har vist sig at være større end forventet. Det kan ses på opbakningen til det nye tiltag på Børkop Højskole. …
IM-medarbejdere lærte om frimodig forkyndelse
Otte medarbejdere har fået værktøjer til, hvordan de kan formidle det kristne budskab. 
Indre Mission laver en landsdækkende kampagne for diakoni
Alle lokale IM-fællesskaber opfordres til at række en hjælpende hånd til andre mennesker den 14. september.

Annoncer