IM’s største genbrugsbutik udvider - indremission.dk
IM’s største genbrugsbutik udvider
IM’s største genbrugsbutik udvider

Foto: Google Street View
25.10.2022

IM’s største genbrugsbutik udvider

Genbrugsbutikken i Rønne har købt naboejendommen for at øge omsætningen, der allerede i dag er den største blandt Indre Missions butikker.
IM-genbrug har købt en naboejendom til den nuværende butik på Haslevej i Rønne på Bornholm. Naboejendommen er på ca. 100 kvadratmeter, og med de nye lokaler får butikkens medarbejdere bedre forhold, samtidig med at butikken både får et større lager og et større butiksareal, fortæller Jonas Laugesen, der er leder af IM-genbrug.

»Udvidelsen af IM-genbrug i Rønne er med til at fremtidssikre butikken, for det giver mulighed for en større omsætning. Det er tanken, at naboejendommen skal bruges til lager, og at det nuværende lager skal inddrages til butikslokale. Det vil give butikken et markant løft,« siger Jonas Laugesen.

IM-genbrug i Rønne er Indre Missions største genbrugsbutik målt både på omsætning og resultat. I 2021 omsatte butikken for 1,5 millioner, hvilket gav 1,3 millioner til missionsarbejdet. 

Genbrugslederen fortæller, at IM-genbrug får nøglerne til de nye lokaler sidst i februar 2023, og at udvidelsen af butikken vil være klar i løbet af foråret 2023. 


.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Whistleblowerordning
Følg vores aktiviteter