Indre Mission lukker mere ned

De stærkt stigende smittetal og udvidelsen af de lokale nedlukninger får nu IM til at anbefale de berørte lokale fællesskaber at aflyse møderne resten af året. Også Indre Missions Hus lukker delvist ned og tager ikke længere imod besøgende.

Fra fredag den 11. december er de skærpede coronarestriktioner udvidet til 69 kommuner og gælder nu i Region Hovedstaden (eksklusiv Bornholm), Region Sjælland, Region Midt samt Aalborg, Odense, Vejle, Fredericia og Middelfart.

Det ændrer ikke ved de retningslinjer, som gælder for kirker og missionshuse, men som følge af myndighedernes kraftige opfordring til at reducere alle sociale aktiviteter til et minimum, anbefaler Indre Missions daglige ledelse at alle IM-fællesskaber i de berørte kommuner aflyser alle møder og fysiske aktiviteter frem til 3. januar 2021.

Dog er der opbakning til, at der kan være lokale diakonale tiltag, som af hensyn til de menneskelige omkostninger alligevel skal gennemføres.

 

Nedlukningen betyder også, at de fleste medarbejdere nu igen arbejder hjemmefra og kun mødes med færrest mulige. Også medarbejderne på Indre Missions Hus i Fredericia arbejder for de flestes vedkommende hjemmefra. Landskontoret er lukket for besøgende og alle fysiske møder er aflyst resten af året.

 

I en video sendt ud med Indre Missions nyhedsmail forklarer generalsekretær Jens Medom Madsen situation.

 

Få mere information på indremission.dk/corona, som løbende opdateres.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Ny musikkonsulent er passioneret lovsangsmusiker
Mads Simonsen er ny medarbejder i Østdanmark og skal inspirere til lovsang i regionen. 
Stor opbakning til nyt familietiltag i missionshuset
I Café Morgenstund Delight mødes forældre og børn til brunch og uformel hygge lørdag formiddag .
Ægtepar vil høre om hverdagslivet
I mange år har ægteskabskurset Godt Begyndt styrket samtalen i parforholdet.

Annoncer