Inkluderende fællesskaber er vejen frem i seniorarbejdet - indremission.dk
Inkluderende fællesskaber er vejen frem i seniorarbejdet
Inkluderende fællesskaber er vejen frem i seniorarbejdet

01.09.2021

Inkluderende fællesskaber er vejen frem i seniorarbejdet

Seniorteamet i Indre Mission var samlet en dag i august på Indre Missions Hus, hvor de fik drøftet fremtidens projekter.
Seniorteamet i Indre Mission sætter litteraturen på dagsordenen i efteråret. Det sker ved en litteraturdag den 17. november, hvor alle er velkommen.

»Vi ønsker at sætte fokus på samspillet mellem tro og litteratur,« fortæller Bjarne Hvidberg, der er seniorkoordinator. To foredrag ved journalisten Paula Larrain og præsten Henrik Højlund skal på forskellig måde belyse emnet. Litteraturdagen foregår på Kongensbro Kro ved Silkeborg.

»Vi vil gerne forkæle deltagerne,« siger Bjarne Hvidberg, der løfter sløret for noget af det, seniorteamet arbejder med på den lange bane.

»Vi arbejder på, hvordan vi kan inspirere til, at der rundt omkring bliver lavet fællesskaber, som seniorer oplever som varme og inkluderende.«

Seniorteamet ser i disse år, at mange forældre flytter efter deres børn. Nogle af forældrene finder ikke ind i en kirke eller i et missionshus.

»Vi får nogle solokristne, som ikke hører til nogen steder. Derfor overvejer vi forskellige opsøgende initiativer,« fortæller Bjarne Hvidberg.

Der tænkes også i muligheden for husfællesskaber i de områder, hvor missionshusene er solgt, og kræfterne er små, og hvor der er langt til et større fællesskab i et missionshus.

»Vi tror, at det har stor værdi at forkynde Guds ord, selv de steder, hvor der kun er få,« forklarer han.


.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Whistleblowerordning
Følg vores aktiviteter