Kirgisistan og Kasakhstan er nye rejsemål hos Felix Rejser - indremission.dk
Kirgisistan og Kasakhstan er nye rejsemål hos Felix Rejser
Kirgisistan og Kasakhstan er nye rejsemål hos Felix Rejser

Foto: GettyImages
20.12.2018

Kirgisistan og Kasakhstan er nye rejsemål hos Felix Rejser

Nye rejsemål byder både på flot natur og moderne storbyer
Rejsekataloget for 2019 fra Felix RejserEstland eller England. Grønland eller Mallorca. I Felix Rejsers katalog for 2019 er der rejser både mod øst, vest, nord og syd. En af nyhederne er en rejse til Kirgisistan og Kasakhstan i samarbejde med Dansk Europamission.

    »På rundrejsen til Kirgisistan og Kasakhstan vil vores rejsegæster opleve alt lige fra Kirgisistans storslåede bjergnatur med flotte bjergsøer til Kasakhstans moderne storbyer og store stepper. Der bliver også en fantastisk sejltur på den naturskønne Issyk-Kul-sø, og rejsegæsterne vil møde lokale, evangeliske kristne,« fortæller direktør Henrik Klitlund Nielsen fra Felix Rejser.

Lord Nelsons skib

Hvis man vil rejse knapt så langt væk, tilbyder Felix Rejser også ture til f.eks. Norge, Estland eller England. På en rejse til det sydlige England er der mulighed for at opleve ægte engelsk stemning. I Portsmouth vil rejsegæsterne se Lord Nelsons skib »HMS Victory«, der var med ved slaget ved Trafalgar. Et andet højdepunkt er et besøg i den velbevarede by Bath, der blev grundlagt af romerne.

 

   »Vi har også en krydstogttur til Nordkap, hvor man kan opleve Norges flotte natur. På en tur til Estland og Letland kan man se stedet, hvor det siges, at Dannebrog faldt ned fra himlen,« fortæller rejsekonsulent Ninna Toft Rasmussen.

   Rejsekonsulenten fortæller, at Felix Rejser også i 2019 har mange rejser til Israel.

   »I 2019 har vi blandt andet en rejse til Israel, hvor der er fokus på Jerusalem. Vi har også en rejse, hvor man kan opleve Klaus Højgaard Laursen recitere og dramatisere beretninger fra Bibelen på de steder, hvor begivenhederne fandt sted.«

Oberammergau i 2020

Felix Rejser er i gang med at planlægge mange rejser til passionsspillet i Oberammergau i 2020.

 

   »Vi har et stort udvalg af rejser til Oberammergau, hvor man kan se passionsspillet og samtidig opleve andre seværdigheder. Man kan allerede nu reservere plads på rejserne. Der er rejser fra maj til september 2020,« fortæller Ninna Toft Rasmussen.

Bliv inspireret til nye rejsemål i det nye katalog, som du finder her eller på felixrejser.dk


.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Whistleblowerordning
Følg vores aktiviteter