Konfirmandkursus på fire efterskoler i 2017 - indremission.dk
Konfirmandkursus på fire efterskoler i 2017
Konfirmandkursus på fire efterskoler i 2017

17.04.2016

Konfirmandkursus på fire efterskoler i 2017
I de første to uger af sommerferien 2016 arrangeres der igen Konfirmandkursus (KK). Denne gang på Sydvestjyllands Efterskole, Sædding Efterskole og Djurslands Efterskole. Antallet af deltagere er steget støt over de sidste år, og status på tilmeldingerne på de tre skoler viser, at man nærmer sig rekordåret 2015, hvor der var 51 flere deltagere end i 2014. To af de tre skoler måtte lukke for tilmeldingen allerede efter et døgn, fordi der var fyldt op. I alt 276 teenagere vil i år fylde skolernes rammer helt ud.

    Udvalget bag kurset har derfor drøftet situationen.

    "Vi så tendensen allerede sidste år og fortsætter det, risikerer vi, at vi må afvise nogen, og det vil vi meget nødig. Der skal være plads til alle, der gerne vil på KK. Og der skal være plads til at invitere sine venner med," siger Tonny Dall Sørensen, der er formand for udvalget.

    "Vi har derfor lavet en plan over kurserne, hvor der fra og med 2017 bliver fire skoler at vælge mellem hvert år. I begyndelsen vil det måske betyde lidt færre deltagere på en eller to af skolerne, men efterskolerne har erfaring for, at kurser med 60-70 deltagere også kan give en god dynamik."

    De ni efterskoler, der skiftes til at afholde kurset, bakker op om udvalgets beslutning.

    Find flere informationer om kurset på hjemmesiden konfirmandkursus.dk eller på Facebook/Konfirmandkursus.

Kilde: Indre Missions Tidende


.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Følg vores aktiviteter