Lohse overtager dele af Bethesdas varesortiment - indremission.dk
Lohse overtager dele af Bethesdas varesortiment
Lohse overtager dele af Bethesdas varesortiment

19.06.2019

Lohse overtager dele af Bethesdas varesortiment

Forlagsgruppen Lohse vil fremover forhandle de mest efterspurgte bøger fra Bethesdas Boghandel
Mange menigheder og enkeltpersoner har været vant til at købe børnebibler og konfirmandmateriale gennem Bethesdas Boghandels webbutik. Nu er Bethesdas Boghandel lukket, men butikkens kunder vil fremover i stedet kunne købe børnebibler og andre bøger gennem Forlagsgruppen Lohses webbutik, lohse.dk. Lohse har nemlig overtaget en del af Bethesdas Boghandels varesortiment.

    »Tidligere har vi i Forlagsgruppen Lohse henvist til Bethesdas Boghandel, når kunder ville købe bøger fra andre forlag. Men fremover vil vi være både et forlag og en internetboghandel,« forklarer forlagschef Holger Skovenborg.

Salmebøger og bibler

»Vi vil ikke forhandle alle de forskellige produkter, som Bethesdas Boghandel havde. Men vi vil forhandle de bøger, som har været mest efterspurgte. Det gælder for eksempel salmebøger, bibler, børnebibler og konfirmandmateriale. Vi håber, at Bethesdas Boghandels mange trofaste kunder fremover vil vælge at købe varerne gennem lohse.dk,« siger forlagschefen.

    Holger Skovenborg fortæller, at Lohse ikke tager hensyn til, om bøgerne konkurrerer med Lohses egne udgivelser.

    »Vi vil se efter, om det er bøger, som vores kunder er interesserede i. Blandt de bøger, vi vil forhandle, er også ‘Den store Lutherserie’ fra 2018.«


.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Whistleblowerordning
Følg vores aktiviteter