Maria Legarth bliver missionskonsulent i IM - indremission.dk
Maria Legarth bliver missionskonsulent i IM
Maria Legarth bliver missionskonsulent i IM

23.05.2019

Maria Legarth bliver missionskonsulent i IM

Til efteråret vender Maria Legarth tilbage til Indre Mission som missionskonsulent i Region Øst
En missionskonsulent er på trapperne i Indre Mission. Der er tale om en helt ny stilling, og Maria Legarth fra Hillerød bliver den, som besætter posten fra 1. september.

     Hun er ikke bange for at prøve kræfter med noget nyt.

     "Det har jeg har det rigtig fint med - jeg har faktisk kun prøvet at få en nyoprettet stilling," fortæller Maria Legarth, der i seks år har været medarbejder i LMBU, Luthersk Missions Børn og Unge. Før det var hun konsulent i Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler i Nordsjælland.

     "Det har nogle helt klare fordele at få et arbejde, som ingen andre har prøvet før. Jeg får lov til at præge det."

     Den nye missionskonsulent får base i Region Øst. Halvdelen af den nye missionskonsulents opgaver bliver dog landsdækkende.

     "Jeg bliver tovholder for missionsteamet, ligesom jeg skal tilrettelægge evangeliserende tiltag og være med til at udvikle jesusnet.dk og kristendomskursus.dk," siger Maria Legarth.

     De sidste 50 procent af tiden skal hun bruge på forkyndelse og inspiration til mission i Region Øst.

     "Jeg er spændt på missionsdelen i Østdanmark, for der ligger ikke nogen færdig plan, og jeg skal være med at trække nogle nye tråde," forklarer den kommende missionskonsulent, som har nogle klare tanker om mission.

     "Det er rigtig vigtig at tænke i relationer, at mission foregår der, hvor vi selv er. Det kan alle være med til, her er der ingen aldersbegrænsning. Vi kan alle stille os til rådighed for Helligåndens arbejde."

     Maria Legarth er 45 år og kommer fra Aarhus. Hun er cand.mag. i historie og religion. Hun er gift med Brian, som er lektor på Danmarks tekniske Universitet, DTU. De har tre teenagebørn.


.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Whistleblowerordning
Følg vores aktiviteter