Missionærtjenesten er en drøm for Liselotte

Den 1. februar begynder Liselotte Vestergaard som missionær på Djursland.

Den nye missionær på Djursland brænder for, at mennesker skal høre om Gud.

En ny missionær er på vej til Djursland. Det er Liselotte Vestergaard, der begynder den 1. februar. Hun kommer fra Randers, hvor hun i flere år har arbejdet som fysioterapeut.

»Jeg har i de sidste fire år oplevet, at Gud har arbejdet meget i mig. Jeg følte, at jeg havde fået et kald til en tjeneste, så jeg var på udkig efter noget i det kirkelige landskab. Så faldt jeg over stillingsopslaget om en missionær til Djursland, og jeg tænkte, at det var lige mig. Jeg kunne mærke, at jeg skulle prøve det. Jeg har beskæftiget mig en del med Bibelen, og det har gjort, at jeg brænder helt vildt for at fortælle om Gud. Det ville være drømmen, hvis jeg kunne arbejde med det på fuld tid,« fortæller Liselotte Vestergaard, der næsten ikke kunne tro det, da hun blev inviteret til en samtale og fik stillingen.

»Det var helt vildt, at det er Guds plan med mig.«

Har mange erfaringer med

Liselotte Vestergaard er mor til to teenagedrenge, som går på Hedemølle Efterskole. Hun blev skilt fra drengenes far i 2013.

»Jeg er meget taknemmelig for, at Gud kan bruge mig, selv om jeg ikke har formået at leve op til alt det, jeg gerne ville. Jeg vil så gerne fortælle, at Gud er nådig og tilgivende og om den frihed, der er i det,« siger hun.

Den nye missionær er 45 år og født i Herning. Hun har gået på Skjern Kristne Friskole, været omkring Løgumkloster Efterskole og Det Kristne Gymnasium i Ringkøbing og Luthersk Missions Højskole i Hillerød.

Hun har mange gode erfaringer med ind i den nye tjeneste. Da hun boede i København, kom hun i missionshuset Bethesda, hvor hun var aktiv i forskelligt frivilligt arbejde. Senere flyttede Liselotte Vestergaard til Randersområdet, hvor Kronjyllands Frimenighed blev hendes omdrejningspunkt. Her har hun i en del år været medarbejder i børne- og juniorarbejdet.

Hendes arbejde som fysioterapeut har også givet hende en god portion menneskekundskab og gåpåmod med nye ideer.

Et ukendt område

Hun ser flere udfordringer i det nye arbejde. Én af dem er forkyndelsesopgaven.

»Jeg er blevet mindre genert med årene og er vant til at stå foran andre og formidle, men jeg er spændt på, hvordan det er at lave en tale og forkynde for mennesker,« forklarer Liselotte Vestergaard, der ser frem til at lære Djursland og Indre Mission at kende.

»Når jeg læser i impuls, kan jeg se, at der sker rigtig meget spændende i Indre Mission, og det glæder jeg mig til at blive en del af.«

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Ny musikkonsulent er passioneret lovsangsmusiker
Mads Simonsen er ny medarbejder i Østdanmark og skal inspirere til lovsang i regionen. 
Stor opbakning til nyt familietiltag i missionshuset
I Café Morgenstund Delight mødes forældre og børn til brunch og uformel hygge lørdag formiddag .
Ægtepar vil høre om hverdagslivet
I mange år har ægteskabskurset Godt Begyndt styrket samtalen i parforholdet.

Annoncer