Missionskursister snakkede tro i Aarhus - indremission.dk
Missionskursister snakkede tro i Aarhus
Missionskursister snakkede tro i Aarhus

Mange ville gerne snakke tro på gaden i Aarhus midtby

Foto: SnakTro
19.07.2019

Missionskursister snakkede tro i Aarhus

Der var god stemning og gode snakke, da ti unge prøvede missionskurset "I will follow" af i praksis
Endnu en gang har SnakTro fået stablet et missionskursus for unge på benene – "I Will Follow", som forløb den 3.-7. juli.

    "Der var sådan en dejlig stemning i Aarhus. Vi havde ti kursister med, og der var nok på gaden, der gerne ville snakke tro, så alle kursister var i gang," fortæller Robert Svendsen. Han er en af lederne på missionskurset, som er en fast del af SnakTro's tilbud.

    "Der er håb for Danmarks ungdom! Det var så fantastisk at lytte til, hvordan kursisterne snakkede tro, da vi gik på gaden de sidste to dage på kurset. De var simpelthen så gode til det, og de vil virkelig gerne snakke tro," siger han.

    80 efterskoleelever havde meldt sig til at få nyt om kurset i løbet af året, og ti af dem kom med på det intime missionskursus, men der er grobund for mange flere kurser, forklarer Robert.

    "Det optimale er et hold på ti til tolv kursister, og det her lå i sommerferien, hvor mange ikke kunne være med. Vi har derfor planer om at udvide med weekendforløb, så flere kan komme med på sigt," siger Robert.

    SnakTro afholder også et kursus til oktober for dem, der er med i en GadeTro-gruppe. Her forventes den samme opbakning.


.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Whistleblowerordning
Følg vores aktiviteter