Nu er der IMU i Vorgod-Barde - indremission.dk
Nu er der IMU i Vorgod-Barde
Nu er der IMU i Vorgod-Barde

10.10.2019

Nu er der IMU i Vorgod-Barde

Den nye IMU-afdeling i Vorgod-Barde har ikke bare flyttet på IMU'erne men fået flere med
I februar blev det første initiativ taget til en IMU-afdeling i Vorgod-Barde. Pernille og hendes bror havde været med IM-fællesskabet på samfundslejr og konstaterede, at med så mange unge i området var det ærgerligt, at de alle kørte til IMU andre steder.

    De tog en snak med IMUs undervisningskonsulent Daniel Præstholm om mulighederne for at lave en ny IMU-afdeling. Herefter mødtes nogle af de unge fra lokalområdet til aftensmad og en snak om deres drømme og forventninger til et nyt ungdomsfællesskab.

    "For mange var det afgørende, at fællesskabet blev et sted, hvor alle ville blive hørt og set," fortæller Pernille. "Derudover vil vi også gerne have et fællesskab med resten af dem, der kommer i missionshuset, hvor vi er ret mange."

    I august afholdt de en stiftende generalforsamling, hvor fem IMU'ere blev valgt ind i bestyrelsen. Der er også nedsat et programudvalg og alle er fordelt i smågrupper. Sidste torsdag dukkede omkring 20 unge op til møde, og Facebookgruppen rummer over 30.

    Tidligere kørte mange af IMU'erne til Videbæk, Sdr. Felding eller Herning for at komme i en IMU-afdeling. Selvom Pernille synes, det er skønt, at så mange har lyst til at bakke op om det lokale fællesskab, glæder hun sig over, at de ikke bare har flyttet på IMU'erne.

    "Der er heldigvis mange, som har lyst til at engagerer sig i en lokal IMU, og det er jo dejligt. Men det bedste er, at vi også har fået nogle med, som ikke før har været en del af et kristent fællesskab," fortæller Pernille. 


.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Whistleblowerordning
Følg vores aktiviteter