Ny landsleder for Indre Missions unge - indremission.dk
Ny landsleder for Indre Missions unge
Ny landsleder for Indre Missions unge

23.09.2021

Ny landsleder for Indre Missions unge

Daniel Præstholm er fra 1. oktober ny landsleder for Indre Missions Ungdom
Fra 1. oktober er Daniel Præstholm ny landsleder for IMU (Indre Missions Ungdom). Han afløser Niels Hankelbjerg Mortensen, som efter fire år på posten tiltræder en stilling som præst i Herning Bykirke.

Daniel Præstholm er uddannet teolog og et kendt ansigt i IMU, hvor han begyndte som ungdomskonsulent i 2013. I 2017 blev stillingen udvidet til også at være undervisningskonsulent, og i 2019 blev han ordineret til præst i IMU og folkekirken. Nu skal han stå i spidsen for IMU med ca. 50 lokale afdelinger og 9 ansatte ungdomskonsulenter.

Skiftet på landsleder-posten kommer på et tidspunkt, hvor IM's ungdomsarbejde er ved at finde sig selv igen efter lang tids dvale.

"De nationale og de lokale aktiviteter har gennem coronatiden været skilt ad. Nu skal der bygges bro, og vi skal finde sammen igen - som bevægelse og som fællesskab," forklarer Daniel Præstholm, da han bliver spurgt til IMU's aktuelle udfordringer.

Et af de første store arrangementer er Event, landsstævnet for de 13 - 19 årige, som afholdes i Vejle den 5. -7. november. Og den 18. - 20. februar følger den nye satsning, Echo, som henvender sig til de voksne unge.

Daniel Præstholm er spændt på, hvad coronatiden har gjort ved de unge, og hvor mange unge, der kan samles. Han nævner også pinsens Å-festival, som ikke har været afholdt fysisk de seneste to år.

"Jeg var glad for Niels som landsleder, og derfor er det med en lidt ambivalent følelse, at jeg nu skal overtage ledelsen fra ham. Men jeg ser frem til at fortsætte hans arbejde med at skærpe IMU's profil og omsætte vores nye fokus til lokalt liv," siger Daniel Præstholm.

IMU formulerede i 2020 et nyt fokus om, at "IMU vil være aktive fællesskaber af unge, som ønsker en levende relation med Jesus og hvor den enkelte har plads til at fejle og vokse."

Daniel Præstholm bor med sin kone Anja og deres fire børn i Grindsted, hvor de er aktive i det lokale missionshus Kronen. Han får fast arbejdsplads på Indre Missions Hus i Fredericia, hvor han også bliver en del af Indre Missions landsteam.


.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Whistleblowerordning
Følg vores aktiviteter