Ny leder er allerede dus med IKC - indremission.dk
Ny leder er allerede dus med IKC
Ny leder er allerede dus med IKC

Mika Raja Bak-Skovenborg
04.12.2018

Ny leder er allerede dus med IKC

KØBENHAVN: Internationalt Kristent Center (IKC) har fået ny leder
Den nye leder for Internationalt Kristent Center (IKC) i København hedder Mika Bak-Skovenborg og overtager posten efter Anders Gravesen, der skal være præst i Kingos Kirke på Nørrebro.

Det er ikke en ukendt verden, som Mika Bak-Skovenborg træder ind i, når han begynder som leder den 1. december. Han kender IKC indefra, fordi han i et halvt år har arbejdet som volontør og hjulpet med undervisning i dansk og engelsk og været sammen med de mange deltagere.

    "Jeg var rigtig glad for at være på IKC og nød samarbejdet med de andre i teamet. Så da jeg blev opfordret til at søge stillingen, overvejede jeg det grundigt," fortæller Mika Bak-Skovenborg, der er 27 år og gift med Anju.

    "Jeg føler mig afklaret i, at det er der, Gud vil have mig."

    Den nye leder oplever, at han er kommet på den rette hylde, hvor han kan bruge sin uddannelse som cand. mag i afrikastudier.

    "Det er et meningsfyldt arbejde, der sker i IKC. Der kommer mennesker, som vil have kundskaber i dansk og engelsk, og vi kan give dem socialt samvær og fortælle dem om Jesus," forklarer Mika Bak-Skovenborg, der er taknemmelig for den store søgning, der er til IKC's undervisningstilbud i missionshuset Bethesda. "Det er en kæmpe velsignelse, at der kommer så mange."

Læs mere om IKCs arbejde på imta.dk.


.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Whistleblowerordning
Følg vores aktiviteter